Kingsman 2 Concept Art Görselleri Geldi

770

Kingsman 2 Concept Art görselleri filmin ismini resmi olarak görebileceğiniz bir içerikle karşınızdayız. Filmi yazıp yöneteceği konusunda dedikodular olan Matthew Vaugh’un Empire dergisine detaylarını ve filmin orijinal ismini verdiği ayrıca Concept Art görsellerine ise ComicbookMovie ulaşmış.

Kingsman‘ın devam filminin ismi Kingsman: The Golden Circle olacak ve Taron Egerton‘ı Eggsy ve Mark Strong’u ise Merlin karakteriyle Amerikan Gizli Servisi Başkanı olarak göreceğiz.

- Reklamlar -

Matthew Vaughn’un henüz kesin olarak filmi yöneteceği belli olmasa da yaptığı açıklama da ufak da açık kapı bıraktığı görülüyor. Vaughn; “Filmi ben mi yöneteceğim henüz kesin değil ancak önemli olan bu değil. Önemli olan filmin villianı kim olacak? Ajan filmlerinin en önemli olan karakteri başrol oyuncusundan çok villianıdır. İyi bir villian ile filmi izlenebilir hale getirmek çok kolaylaşıyor. Şu an bunun üzerinde çalışıyoruz. Bir sabah kalkmış ve tüm hikayeyi bitirmiş olabilirim. Kim bilir?” açıklamasını yapmış.

Kilise sahnesi ile ilgili çok sayıda eleştiri ve uyarı aldıklarını ve böyle bir sahnenin tekrarlanmayacağını söyleyen Vaughn her türlü sürprize hazırlıklı olmamız konusunda da bizleri uyarmış.

Aşağıdaki galeride Kingsman 2 Concept Art çalışmalarını görebilirsiniz. Kingsman: The Golden Circle görsellerine ilk baktığımızda Amerikalı Kingsmanların mekanı olan The Statesman’ı ve filmin villianlarının merkezi olan (Büyük ihtimalle Julianne Moore olacak) Poppyland’i görebiliyoruz.

Kingsman: The Golden Circle, 20th Century Fox’un söylediğine göre 16 Haziran 2017 tarihinde vizyona girecek.

Kingsman 2 Concept Art Görselleri

Önceki İçerik46 Dizisi 1. Bölümü ile Büyük Ses Getirdi
Sonraki İçerikYardımcı Oyuncu Olup Başrolün Önüne Geçen 15 Karakter
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)