Liam Garrigan Transformers: The Last Knight Kadrosunda

484

Once Upon a Time dizisinin Kral Arthur’u olan Liam Garrigan da Transformers: The Last Knight filminin kadrosuna dahil oldu.

Liam Garrigan Transformers: The Last Knight Kadrosunda

- Reklamlar -

Liam Garrigan Transformers: The Last Knight’ta Hangi Rolde Olacak?

Liam Garrigan, Transformers serisinin beşinci filminde siber teknolojilerle donatılmış bir sihirbazı canlandıracak. Karakterin ismi henüz kesinleşmediği için not olarak düşemedik ancak bir Villain olma ihtimali çok yüksek.

Transformers: The Last Knight filminin resmileşen kadrosunda Transformers: Age of Extinction filminin de yıldızları olan Mark Wahlberg‘i yine Cade Yeager rolüyle göreceğiz.

Isabela Moner (100 Things to Do Before High School) Izabella rolüyle filmin kadın başrolü olarak arz-ı endam edecek. Kadroda adı bulunan Jerrod Carmichael (Neighbors) ise akışa göre diğer bir başrol oyuncusu olabilir.

Çekimlerinin resmi olarak 6 Haziran tarihinde Detroit’te başlayan Transformers: The Last Knight filminin yönetmenliğini yine Michael Bay üstlenecek.

Filmin senaryo ekibinde Iron Man filminde de imzaları bulunan Art Marcum ve Matt Holloway ile Ken Nolan (Black Hawk Down) yer almaktadır.

Önceki İçerikKubo’dan Ustalık Gerektiren Görsel Efekt Şöleni
Sonraki İçerikMichael Fassbender Alien: Covenant’ın Çok Korkunç Olduğunu Doğruladı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)