Mad Max Devam Filmi George Miller ile Gelecek. Şaka Değil!

958

Mad Max devam filmi gelmeyecek diyerek boynumuzu büken George Miller, Oscar adaylığı sonrası Entertainment Weekly‘ye verdiği röportajda Valhalla serüveninin devam edebileceğinin sinyallerini vermiş. Ringlere havlu attığı düşüncesi bile “Bırakma bizi!” tepkilerine yol açmışken bu geri dönüş sinyali bile içimize su serpmeye yetti.

Mad Max Devam Filmi George Miller ile Gelecek. Şaka Değil!

- Reklamlar -

Mad Max Devam Filmi ile İlgili Güncelleme

Böyle bir filmi çekmenin ne kadar zor olduğunu Pagesix’e verdiği röportajda dile getiren usta yönetmen; “Mad Max devam filmi gelmeyecek gibi bir durum söz konusu olamaz. Sonsuza kadar devam edebilecek bir hikaye bu” cümlelerini sarf etmişti.

Perşembe günü hayranlarının ciddi protestolarından sonra bir açıklama daha yapma gereği gören George Miller; “10 dalda Oscar adaylığı bulunan Mad Max: Fury Road’tan sonra The Wasteland için daha hızlı ve küçük bir film yapmak istediğimi söylemek istemiştim. Aslında söylediklerim tam olarak bundan ibaretti ancak yanlış anlaşıldım galiba” diye röportajını güncellemiş.

Tom Hardy ve Charlize Theron’un Oscar adaylığında yer almamış olmasına şaşırdığını belirten usta yönetmen Tom’un The Revenant ile bir adaylık aldığı için sevindiğini söylemiş.

Röportajın sonunda yazar/yönetmen iki tane senaryo üzerinde çalıştığını ekliyor ama şu an kutlama yapmak için biraz erken.

Tavsiyemiz biraz daha sakin bir şekilde olacakları izlemek ve içimizi hep ferah tutmak yönünde!

Hayırlısı olsun.

Önceki İçerikJames Gunn Guardians of the Galaxy 2 Senaryosunu Tamamladı
Sonraki İçerik10 Cloverfield Lane Filminden İlk Türkçe Altyazılı Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)