Mads Mikkelsen Doctor Strange’in Gizli Kahramanı

923

Mads Mikkelsen, Hannibal dizisi ile göz kamaştıran bir perfomans sergilemiş ve adından sıkça söz ettirmiş Danimarkalı ünlü bir oyuncudur. Hannibal dizisi ile yükselişe geçen kariyerinde bir James Bond filmi olan Casino Royale (Le Chiffre rolüyle) ve bir de tarihi film olan King Arthur (Tristan rolüyle) bulunmaktadır. Genellikle Hollywood filmlerinin aksine ülkesi Danimarka ve çevresindeki yapımları tercih eden ünlü oyuncu, Marvel‘ın merakla beklenen filmlerinden biri olan Doctor Strange‘in kadrosunda gizemli bir kötü karakter olarak yer alıyor. Henüz rolü tam belli olmadığı için “Gizemli Kötü” diyebiliriz kendisine.

Mads Mikkelsen Doctor Strange'in Gizli Kahramanı

- Reklamlar -

Dün Doctor Strange set fotoğrafları başlıklı içeriğimizde New York City sokaklarında devam eden filmde Benedict Cumberbatch‘in Yüce Büyücü karakteri ve Chiwetel Ejiofor’un canlandırdığı kara büyü üstadı Baron Mordo’yu görmüştük ancak Twitter’daki hayranları ünlü oyuncuya ait görselleri de paylaşmışlar. Biz de kayıtsız kalamadık tabii ki:

Mads Mikkelsen Doctor Strange Çekimlerinde

Hanne Jacobsen ile olan evliliği 2000 yılından beri devam eden ünlü oyuncunun Hanne’den Viola ve Carl isimli 2 de çocuğu bulunmaktadır.

Doctor Strange filmi oyuncu kadrosunda Tilda Swinton’ı (Only Lovers Left Alive) The Ancient One rolüyle göreceğiz. Ayrıca Rachel McAdams (The Vow), Michael Stuhlbarg (Pawn Sacrifice), Scott Adkins (The Bourne Ultimatum), Amy Landecker (Transparent) ve Mads yer almaktadır.

Senaryosu Jon Spaihts (Prometheus, Passengers) tarafından uyarlanan filmin yönetmenliğini Scott Derrickson (The Exorcism of Emily RoseDeliver Us From Evil) üstlenmektedir. Doctor Strange filmi konusu ise Dr. Stephen Strange’in (Cumberbatch) talihsiz bir araba kazası sonrası açılan büyülü bir dünya ile hayatının değişmesidir.

Önceki İçerik46 Dizisi 2. Bölüm İncelemesi
Sonraki İçerikDoctor Sleep The Shining’in Devamı Olarak Geliyor
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)