Mahşerin Dört Atlısı Karakter Görselleri Geldi

1308

Mahşerin Dört Atlısı karakter görselleri sonunda geldi! 20th Century Fox‘un paylaştığı görsellerde Magneto’yu kadroya tekrar dahil olan Michael Fassbender‘ın canlandıracağı Erik Lensherr rolüyle görürken diğer rollerdeki Storm, Angel ve Psylocke’u da görmüş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Apocalypse, uygarlığın başlangıcından bu yana Tanrı olarak resmedilmiş bir karakterdir. Marvel’ın X-Men evrenindeki ilk ve en büyük güce sahip olan Apocalypse; diğer mutantlarında da gücünü alarak yenilmez ve ölümsüz bir karaktere dönüşmüştür. Binlerce yıl süren uykusundan uyandıktan sonra yeni bir dünya düzeni için çabalayan mutantlar Magneto da (Michael Fassbender) dahil olmak üzere büyük bir hayal kırıklığı içerisindedirler. Dengeyi sağlamak ve adaleti getirmek için Raven (Jennifer Lawrence) ayaklanır. Professor X’in (James McAvoy) de yardımıyla yeni bir X-Men ekibi kurmak için kolları sıvarlar.

- Reklamlar -

X-Men: Apocalypse filminin diğer yıldız isimleri şu şekilde: James McAvoy – Charles Xaver, Jennifer Lawrence – Mystique, Nicholas Hoult – Beast, Rose Byrne – Moira MacTaggert, Lucas Till – Havok iken kadroya yeni katılanlar Alexandra Shipp – Storm, Sophie Turner – Jean Grey, Ben Hardy – Angel, Tye Sheridan – Cyclops, Olivia Munn – Psylocke ve Lana Condor – Jubilee rollerinde yer alacak. Oscar Isaac filme ismini veren karakter olan En Sabah Nur / Apocalypse ile karşımıza çıkacak.

X-Men: First Class ile başlayan seri X-Men: Days of Future Past ile devam ederken serinin üçüncü filmi daha önceki filmlerde de olduğu gibi yönetmenlik görevi Bryan Singer’a emanet edilmiş durumdadır. X-Men: Apocalypse filmi 27 Mayıs tarihinde beyaz perdedeki yerini alacak.

Filmin her iki fragmanını da didik didik ettiğimiz içeriklerimize buradan ve buradan göz atabilirsiniz.

Mahşerin Dört Atlısı Karakter Posterleri

Önceki İçerikYoung Adult Charlize Theron ile Tekrar Geliyor
Sonraki İçerikThe BFG Filminin Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)