Martin Scorsese’in Silence Filmi Aralık Ayında Geliyor

469

Usta yönetmen Martin Scorsese‘in merakla beklenen Silence Filmi sınırlı sayıda sinema salonunda Aralık ayında vizyona girecek.

Martin Scorsese'in Silence Filmi Aralık Ayında Geliyor

- Reklamlar -

Silence Filmi Detayları

Paramount Pictures‘ın bugün yaptığı duyuruya göre filmin dağıtımcıları Fabrica de Cine ve Ai Films dünya çapında bazı yerlerde 23 Aralık’ta filmi sunacakmış.

Ülkemiz bu sınırlı sayıdaki bölge arasında pek tabii ki bulunmuyor. (Her zamanki gibi) Yapılan açıklamaya göre ise diğer bölgelere Ocak 2017’de sunulacakmış.

Shüsaku Endō‘nun romanından beyaz perdeye uyarlanacak olan Silence filminin kadrosu da süper! Andrew Garfield, Liam Neeson ve Adam Driver‘ın başrollerinde yer alacağı film 17. yüzyılda geçmektedir. Hristiyanlığı yaymak için Japonya’ya giden Cizvit Rahipleri karşılaştıkları şiddet ve zulüm ile büyük bir şok yaşarlar. Akıl hocalığı yapayım ve dini yayayım derken şahit oldukları bu durum onları çok büyük bir olayın içerisine de çekecektir.

Önceki İçerikBridget Jones Oyuncularının 15 Yıl İçindeki Değişimi
Sonraki İçerikDoctor Strange’ten Tazecik 2 Fotoğraf
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)