Home Filmler Film Haberleri Martin Scorsese’nin Silence Filminden Afiş ve Görselleri Geldi

Martin Scorsese’nin Silence Filminden Afiş ve Görselleri Geldi

636

Usta Martin Scorsese‘nin son filmi Silence‘tan afiş ve filmden görseller geldi. Başrollerinde Andrew Garfield, Adam Driver ve Liam Neeson yer alıyor.

Silence konusu; Hristiyanlığı yaymak için Japonya’ya giden Cizvit Rahipleri, karşılaştıkları şiddet ve zulüm ile büyük bir şok yaşarlar. Akıl hocalığı yapayım ve dini yayayım derken şahit oldukları bu durum onları çok büyük bir olayın içerisine de çekecektir.

- Reklamlar -

Silence‘ı Martin Scorsese ve Jay Cocks (Gangs of New York) Shusaku Endo’nun kitabından uyarladı. Yapımcılığını Scorsese ve Emma Tillinger Koskoff‘un (The Wolf of Wall Street) üstlendiği filmin diğer ekip üyeleri ise şu şekilde: Randall Emmett (Lone Survivor), Barbara Defina (Goodfellas), Vittorio Cecchi Gori (Il Postino), Irwin Winkler (Creed).

Gördüğünüz üzere filmin yönetim ve yapım ekibi ateş ediyor. Peki oyuncu kadrosu silik mi? Tabii ki değil!

Filmin kadrosunda Andrew Garfield (The Amazing Spider-Man, The Social Network), Adam Driver (Star Wars: The Force Awakens, Girls), Liam Neeson (Taken), Tadanobu Asano (Thor), Issey Ogata (The Sun), Ciaran Hinds (Bleed For This), Yosuke Kubozuka (Go) ve Yoshi Oida (The Pillow Book) yer alıyor.

3 saate yakın sürecek bu filmi heyecan içinde, boncuk boncuk terlemeden beklememek pek mümkün görünmüyor!

Silence Filmi Afişi ve Yeni Görselleri

beğeni satın al