Matt Damon Yeni Bourne Filmi ile İlgili Detayları Verdi

1241

Matt Damon, Hollywood’un ilk yardım çantasında bulunmaktan ve ne zaman bir film zora girse başvurulan bir aktör olmaktan sıkılmış olacak ki Bourne serisine beşinci film ile gelmeye hazırlanıyor.

Önce Interstellar‘da ardından da The Martian filmlerinde rol alan ünlü oyuncu kadrolu son dakika golcüsü olarak göre aldığı Hollywood filmlerine bir ara vermiş görünüyor. Serinin yeni filmi Bourne 5 için de yeni bir görsel paylaşan Matt Damon, film ile ilgili detayları da verdi.

- Reklamlar -

Matt Damon Yeni Bourne Filmi ile İlgili Detayları Verdi

Matt Damon ve Bourne 5’in Detayları

Entertainment Weekly‘nin paylaştığı habere göre, CIA düzeyinde bir film olacağını ancak günümüz dünyasında da pek farkı olmayacağını söylemiş. Filme ilk bakış olarak değerlendirilebilecek bu detayda; “Ekonomik sorunların yarattığı büyük sorunların ardından gelen siber savaşlar ile değişen dünyanın ele alınacak” cümlesi yeni filmin ana temasını gün yüzüne çıkarmış oldu.

Büyük sorunlar sebebiyle fırtınalı geçen gündemde geçmişiyle yüzleşmeye çalışan Bourne kendini karanlık ve işkence gördüğü bir dünyada bulur.

Yönetmenliğini serideki The Bourne Supremacy ve The Bourne Ultimatum filmlerini yöneten Paul Greengrass yapacakken; Senaryonun uyarlayıcıları ise Matt Damon, Paul Greengrass, Christopher Rouse iken karakterleri oluşturan diğer filmlerde olduğu gibi Robert Ludlum’dur.

Bilindiği üzere ünlü Amerikan yazar Robert Ludlum’un Bourne serisiyle ilgili 7 kitabı bulunmaktadır. Bunlar; Bourne Legancy, Bourne Betrayel, Bourne Imperative, Bourne Dominion, Bourne Objective, Bourne Deception ve Bourne Sanction’dur.

Önceki İçerikYeni Nesil Ajan xXx’in Son Filmi Kadrosuna Jet Li de Katıldı
Sonraki İçerikLa La Land Ryan Gosling ve Emma Stone ile Geliyor
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)