Maze Runner: The Death Cure 2018’de Vizyonda

1017

Maze Runner serisinin son filmi The Maze Runner: The Death Cure vizyon tarihi 20th Century Fox tarafından daha önce açıklanan Şubat 2017’den Ocak 2018 tarihine ertelendi. Serinin Thomas rolüyle başrolü olan Dylan O’Brien‘in sette geçirdiği bir kaza sebebiyle sakatlanması bu ertelenmenin de ana sebeplerinden bir tanesiymiş. Kendisine geçmiş olsun diyor ve diğer detaylara devam ediyoruz

Maze Runner: The Death Cure 2018'de Vizyonda

- Reklamlar -

Maze Runner: The Death Cure Detayları

Breaking Bad dizisinde Gus Fring rolüyle hatırlayacağınız Giancarlo Esposito‘nun; The Jungle Book filmi galasında Dylan O’Brien ile ilgili söylediği şu sözler ise çook önemli:

“Durumu gün geçtikçe iyiye gidiyor. Birkaç hafta sonra çok daha iyi olacaktır. Çok güçlü bir fiziği var. Kendini kısa süre içerisinde toparlayacaktır. Buna inancım tam. Bence Dylan için şu an en önemli şey zaman…Biraz bekleyelim o ayağa kalkacaktır!” cümlelerini sarf etmiş. Röportajın tamamını dinlemek için buraya tıklayabilirsin.

Serinin üçüncü filmi olan Maze Runner: The Death Cure filminin yönetmenliği diğer filmlerde de olduğu gibi Wes Ball yapacak iken; James Dashner’ın romanından senaryoyu uyarlayacak isim ise T.S. Nowlin’den başkası değil. 2014 yılında vizyona giren The Maze Runner ve 2015’te vizyona giren Maze Runner: The Scorch Trials filmlerinin diğer oyuncuları ise Thomas Brodie-Sangster, Rosa Salazar, Ki Hong Lee ve Dexter Darden idi.

Serinin son filmi olma özelliği taşıyan Death Cure, aynı dönemde vizyona girecek Gnomeo & Juliet‘in devamı olan Sherlock Gnomes ve henüz ismi belli olmayan bir Marvel filmi ile beyaz perdede gişe savaşı verecek!

Önceki İçerikTransformers: The Last Knight Filminden Yeni Bir Video Geldi
Sonraki İçerik27 Mayıs’ta Vizyona Giren Filmler ve Haftanın Filmi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)