Mechanic: Resurrection Filmi Afişi Yayınlandı

1103

Aksiyon filmi denilince akla gelen ilk isim olan Jason Statham‘ın başrolünde yer aldığı Mechanic: Resurrection filminden özel bir afiş yayınlandı. The Transporter, CrankThe Expendables ve Fast & Furious gibi filmlerden tanıyıp sevdiğimiz Jason aksiyona kaldığı yerden devam etmekte kararlı görünüyor!

Fransa’da 24 Ağustos tarihinde gösterime girecek olan Fransız yapımı aksiyon, suç ve gerilim filmi Mechanic serisinin devam filmidir. Yönetmenliğini Dennis Gansel ve başrollerini Jason Statham’ın yanında Jessica Alba ve Tommy Lee Jones’in paylaştığı yapımda; Arthur Bishop (Jason Statham) en zorlu düşmanlarından birini yakalamak için yeni bir göreve atılıyor. Bu sefer onun cani geçmişini alt etmek için düşünmeye başlayan Arthur, imkansız bir suikast için mücadele verecek. Dünya seyahatini tamamladığı gibi Arthur Bishop azılı bir düşmana karşı muazzam bir suikast yapmaya hazırlanacak.

- Reklamlar -

Mechanic: Resurrection filminin çekimleri Tayland’ın başkenti olan Bangkok‘ta yapılırken yönetmenliğini Dennis Gansel (We Are the Night) üstlenmiştir. İlk filmde de yer alan Statham’a ikinci filmde Alba, Tommy Lee Jones ve Michelle Yeoh katılmıştır. Mechanic: Resurrection filmi Ağustos ayında vizyona girecek..

2011 yılında yayınlanan ilk filmde Dünya çapında 62 Milyon Dolar gişe hasılatı elde eden The Mechanic, 1972 yapımı ve aynı ismi taşıyan filmin yeniden yapımıdır. O filmin başrolünde Charles Bronson var iken yönetmenliğini hatırlayacağınız üzere Michael Winner yapmıştı.

Film 26 Ağustos tarihinde vizyona girecek.

Mechanic: Resurrection Filmi Afişi

Mechanic: Resurrection Filmi Afişi Yayınlandı

Önceki İçerikPower Rangers Filmi Afişi Yayınlandı
Sonraki İçerikRogue One Filmi Karakter Afişleri Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)