Michael Bay Transformers 5’e Yeni Katılanları Duyurdu

606

Transformers: The Last Knight filminin yönetmeni Michael Bay, Sosyal Medya hesaplarından filme yeni katılan isimleri ve karakterleri duyurdu.

Filmde Izabella rolüyle göreceğimiz Isabela Moner ve yeni kahramanımız Squeeks olan ile ilk defa tanıştığımız bu fotoğraflar yüzümüzü gülümsetti doğrusu.

- Reklamlar -

Transformers: The Last Knight filminin resmileşen kadrosunda Transformers: Age of Extinction filminin de yıldızları olan Mark Wahlberg‘i yine Cade Yeager rolüyle göreceğiz. Yeni katılanlar yok mu? Tabii ki var! Isabela Moner (100 Things to Do Before High School, Growing Up Fisher) Izabella rolüyle filmin kadın başrolü olarak arz-ı endam edecek. Ayrıca henüz hangi rolde oynayacağını bilmediğimiz ancak kadroda bulunan Jerrod Carmichael (The Carmichael Show, Neighbors) ise akışa göre diğer bir başrol oyuncusu olacağı konuşuluyor.

Transformers: The Last Knight filminin çekimlerinin resmi olarak 6 Haziran tarihinde Detroit’te başlanacağı bilgisinin de paylaşıldığını belirterek devam ediyoruz…

Michael Bay’i tekrar yönetmen koltuğunda göreceğimiz filmin senaryo ekibinde Iron Man filminde de imzaları bulunan Art Marcum ve Matt Holloway ile Ken Nolan (Black Hawk Down) yer almaktadır. Lorenzo di Bonaventura, Don Murphy ve Tom DeSanto ise bu devam filminde yapımcılık görevini üstlenmişler.

Michael Bay ve Transformers 5 Paylaşımları

Önceki İçerikMissy Elliott’tan Ghostbusters’a Film Müziği
Sonraki İçerikIndiana Jones 5 Serinin Son Filmi Olmayacak
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)