Neil Armstrong’un Biyografisi First Man’den 2 Yeni TV Spotu

480

Başrolünde Ryan Gosling‘in yer aldığı ve yönetmenliğini Damien Chazelle‘in yaptığı First Man filminden 2 yeni TV Spotu geldi.

La La Land filmi ile Oscar’ı kapan Chazelle’nin bir yıl aranın ardından böyle bir yapım ile gelmiş olması herkesi şaşırttı. Bakalım tekrar başarabilecek mi?

- Reklamlar -

2017 yılında Oscar‘da En İyi Yönetmen ödülünün sahibi Damien Chazelle‘in yönetmenliğini yaptığı film ile en iddialı adaylar arasında yerini almaya hazırlanıyor.

Chazelle (Whiplash) ve Gosling (Blade Runner 2049) 2016 yılına damga vuran La La Land filminin ardından James Hansen’in “First Man: A Life Of Neil A. Armstrong” biyografisinde bir araya geldi. Oscar Ödüllü Josh Singer’ın (Spotlight) senaryosunu yazdığı First Man filminin yapımcılığını ise Wyck Godfrey ve Marty Bowen (Twilight Serisi, The Fault in Our Stars) yapmaktadır.

Birbirinden farklı pek sahnesi bulunmayan 2 TV Spotunda Neil Armstrong’un yüklendiği zorlu görevi yerine getirmeye çalışırken çektiği sıkıntılara şahit oluyoruz.

First Man TV Spotu

Önceki İçerikRyan Gosling’in First Man Filminden Fragman Geldi
Sonraki İçerikGerard Butler ve Gary Oldman’lı Hunter Killer’dan Fragman
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)