Netflix Türkiye Servisi Açıldı

1097

Netflix Türkiye‘ye ne zaman gelecek? Gelecek mi? Neden gelmiyor? gibi soruları yıllardır herkes birbirine soruyor ve sorunun cevabı ne yazık ki hep umutsuzluk, hep mutsuzluk…Ancak az önce yayınlanan bülten ile içimiz şen doldu. Nasıl mutlu olduk anlatamam!

Kısaca Netflix nedir?

- Reklamlar -

Netflix, Kuzey Amerika Güney Amerika ve Avrupa’nın bir kısmında (Danimarka, İrlanda, Hollanda, Norveç, İsveç, Finlandiya, Birleşik Krallık, Fransa, İsviçre, Avusturya, Belçika, Lüksemburg ve Almanya) izleyicilere İnternet üzerinden hizmet veren bir medya sağlayıcısıdır. Şirket 1997 yılında kurulmuş olup, merkezi Kaliforniya’daki Los Gatos şehridir. 1999 yılında abonelik sistemine geçen şirket, 2009 yılı itibariyle 100.000 farklı medya içeriğine ve 10 milyon abone sayısına ulaşmıştır. Netflix, 25 Şubat 2007 tarihinde 1 milyarıncı DVD’sini teslim etmiş ve 2011 Nisan ayında ABD’de 23 milyon, dünya çapında ise 26 milyon abone sayısına ulaşmıştır. Netflix’in elde ettiği toplam dijital gelir 1,5 milyar dolara ulaşmıştır. 2014 yılının ikinci çeyreği verilerine göre küresel olarak 50 milyondan fazla abone sayısına sahiptir. 20 Ocak 2015 verileri itibariyle, ABD’deki abone sayısı 39 milyona, küresel abone sayısı da 57,4 milyona ulaşmıştır. 19 Ekim 2015 itibarı ile 70 milyon aboneye sahiptir.

Netflix Türkiye Özellikleri

Hastası olduğunuz dizi ve filmleri artık dünya ile aynı anda ister tabletinizden ister telefonunuzdan isterseniz de bilgisayarınızdan izleyebileceksiniz.

Buradan çökebilirsiniz!

Netflix Türkiye Fiyatı Ne Kadar?

Dilediğiniz zaman bir üst ya da alt pakete geçiş yapabileceğiniz fiyatlandırma aşağıdaki gibidir. Üstelik ilk 1 ay ÜCRETSİZ!

Netflix Türkiye Servisi Açıldı

Önceki İçerikGods of Egypt Filminin Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikHayao Miyazaki’nin 75. Yaşına Özel 75 Tane Wallpaper
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)