Nice Guys Karakter Posterleri ile 80’lere Dönüş

813

Nice Guys filminden öyle güzel karakter posterleri geldi ki 80’lere dönüş yapmış olduk. Çok güzel oldu ve pek güzel oldu.

Filmin yönetmeni olan Shane Black’in People Magazine‘e verdiği bir röportajda; “The Nice Guys filmi biraz hızlı, biraz komik, biraz sert ve biraz kaba bir film oldu. İki dedektif olan bu adamlar aslında gerçekten özel dedektif olmak için eğitimli ya da bilgili değiller. Gerilimi ve gizemi farklı bir bakış açısıyla işlediğimiz bu filmi beğeneceğinize eminim.” cümlelerine yer vermiş.

- Reklamlar -

1970’lerin Los Angeles’ında geçen hikayemiz, iki kafadar dedektifin bir cinayeti çözmek için bir araya gelmesi ile başlıyor ve ortalık biraz karışıyor. Ryan Gosling ve Russell Crowe‘un Nice Guys olarak başrolünde oynadığı filmin oyuncu kadrosunda Kim Basinger (L.A. Confidential), Keith David (The War ve Unforgivable Blackness: The Rise and Fall of Jack Johnson), Matt Bomer (The Normal Heart), Beau Knapp (Southpaw, The Signal ve Super 8), Angourie Rice (Walking with Dinosaurs 3D) ve Margaret Qualley (The Leftovers) yer almaktadır.

Anthony Bagarozzi’nin Shane Black ile birlikte senaryosunu yazdığı The Nice Guys filmi 20 Mayıs 2016 tarihinde Amerika’da vizyona girecek. Ülkemizde de sinema salonlarını şenlendirmesi dileğiyle.

Nice Guys Karakter Posterleri

Önceki İçerikBad Moms Filminin Fragmanı ve Afişi Geldi
Sonraki İçerikEn Güzel #MayThe4thBeWithYou Paylaşımları
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)