Nolan’ın Yeni Filmi Dunkirk’ten Afiş Geldi

679

Ünlü yönetmen Christopher Nolan yeni filmi Dunkirk‘ten afiş geldi. İkinci Dünya Savaşı’nın dönüm noktası olan Dunkirk Tahliyesi merakla beklenen filmler arasındaki yerini koruyor.

ATM’den para çekse izleriz” dediğimiz Christopher Nolan‘ın yeni filmi destansı bir hikayeyi konu alıyor.

- Reklamlar -

Inception ve The Dark Knight serisi ile gönlümüzü fetheden Nolan’ın bu filmin de üstesinden geleceği hepimizin malumudur.

Tarihe Dunkirk Mucizesi olarak geçen ancak Dinamo Operasyonu ismiyle ünlenen bu operasyonda 1940 yılında Fransa sahillerinden müttefik askerlerin kurtarılması sırasında yaşanan mucizevi olaylar anlatılmaktadır.

Dünya sinemasının farklı adamı Nolan‘ın yönettiği filmin senaryo uyarlaması da yine kendine aittir. Kadroya yeni katılan isimler arasında Fionn Whitehead, Jack Lowden, Aneurin Barnard ve Harry Styles yer almaktadır. Oscar ödüllü Mark Rylance, Kenneth Branagh, Cillian Murphy, James D’Arcy ve Tom Hardy (The Revenant) ise daha önce açıklanan oyuncu kadrosundaki tecrübeli isimler.

Dunkirk filmi 22 Temmuz 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Dunkirk Afişi

Nolan'ın Yeni Filmi Dunkirk'ten Afiş Geldi

Önceki İçerikAltın Küre 2017 Adayları Belli Oldu
Sonraki İçerikPatrick Wilson Aquaman’de Villain Ocean Master’ı Canlandıracak
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)