Okja Filmi Çekimleri Jake Gyllenhaal ile Başladı

1098

Okja filmi Netflix‘in yaptığı duyuru ile Güney Kore’nin Seul kentinde başladı. Yönetmenliğini Bong Joon-ho’nun (Snowpiercer, The Host, Mother) yaptığı Okja‘nın yapımcılıklarını ise Plan B, Lewis Pictures ve Kate Street Picture Company yapmaktadır. Başrollerinde Tilda Swinton (Hail, Caesar!, Moonrise Kingdom), Jake Gyllenhaal (Nightcrawler, Everest) ve Paul Dano’nun (Love & Mercy, 12 Years a Slave) yaptığı film uluslararası bir maceranın kapılarını açacağa benziyor.

Okja Filmi Çekimleri Jake Gyllenhaal ile Başladı

- Reklamlar -

Okja Filmi Konusu ve Detayları

Filmin yönetmeni olan Bong, “Bu film ile insanlar ile hayvanlar arasındaki o güzel dostluğu ve korkutucu güzelliği göstermek istiyorum.” açıklamasını yapmış.

Okja filminin senaryosunu Bong ve Jon Ronson (Frank) yaparken konusu; Mija (Seohyun An) isimli bir genç kızın tüm riskleri göze alarak Uluslararası bir kaçırılma şebekesine karşı koyuşunu konu olarak almaktadır. Küçük kızımızın bu güçlü şebekenin karşısına çıkmasının sebebi ise en iyi dostu olan Okja’dır.

Kadrosunda dünya çapında önemli isimleri de ekleyen filmin diğer oyuncuları ise şu şekilde: Devon Bostick (“The 100”), Lily Collins (To The Bone), Byun Heebong (The Host), Shirley Henderson (Anna Karenina), Daniel Henshall (The Babadook), Yoon Je Moon (Mother), Choi Wooshik (Set Me Free) ve Steven Yeun (“The Walking Dead”). Okja filmi çekimleri Güney Kore, Kanada ve Amerika’da yapılacak. Korece ile İngilizce dilinde beyaz perdede yerini alacak.

Yapımcıları arasında Brad Pitt, Dede Gardner, Jeremy Kleiner, Lewis Taewan Kim, Dooho Choi, Woo-sik Seo ve Bong Joon-ho’nun buldunduğu film Plan B, Lewis Pictures ve Kate Street Picture Company tarafından beyaz perdeye getirilecek.

Okja filminin Uluslararası Galası Netflix tarafından 2017 yılında yapılacak ve bu yıl içerisinde belirli bölgelerde sinemada da karşımıza çıkacak. Umarız film ülkemizde de beyaz perdede yerini alır.

Önceki İçerikAgents of SHIELD 3×17 Bölüm Değerlendirmesi
Sonraki İçerikMechanic: Resurrection Filminden İlk Fotoğraf Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)