Oscar Isaac Annihilation Filmi Kadrosunda

849

Oscar Isaac, 2015 yapımı Show Me a Hero mini dizisiyle En iyi Erkek Oyuncu Altın Küre Ödülü‘ne sahip son yılların başarılı oyuncularından bir tanesi. Star Wars: The Force Awakens filmindeki Poe Dameron rolünün aksine; Ex Machina’daki Nathan rolüyle gönlümüzü fetheden ünlü oyuncu 2017 yılında vizyona girecek olan Gerilim ve Bilim-Kurgu temalı Annihilation filminin başrolü olacakmış.

Oscar Isaac Annihilation Filmi Kadrosunda

- Reklamlar -

Oscar Isaac’in Başrolünde Olduğu Filmin Diğer Oyuncuları

Guatemalalı ünlü oyuncunun da kadrosunda bulunduğu Annihilation filminin diğer oyuncuları; Gina Rodriguez, Tessa Thompson, Natalie Portman ve Jennifer Jason Leigh‘tir. Filmin yönetmenlik koltuğunda ise Ex Machina filminin de yönetmenliğini yapan Alex Garland’tır.

Filmin senaryosu ise fantastik ve bilim-kurgu edebiyatının en prestijli ödüllerinden biri olan Nebula Ödülü’nü kazanan Jeff VanderMeer‘in aynı isimli romanından yönetmen Alex Garland tarafından uyarlanacaktır.

2016 Oscar Ödülleri‘nde En iyi Görsel Efekt ödülüne layık görülen; Alex Garland’ın dokunuşlarıyla seyri çok keyifli bir filmin bizleri beklediği aşikar.

Filmde Psikolog isimli rolde Jennifer Jason Leigh’i; Biyolog isimli rolde Natalie Portman’ı başrollerde izlerken; Oscar Isaac‘i ise Natalie Portman’ın eşi olan başka bir Biyologu oynacağını da söylemiş olalım.

Önceki İçerikIntouchables Tekrar Filmi Başrolleri Belli Oldu
Sonraki İçerikFilmlerdeki Ölüm Sahneleri Öncesi Söylenen En İyi 100 Söz
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)