Oscar Sunucuları Belli Oldu! Margot Robbie & Jared Leto da Var

965

Oscar sunucuları; yapımcıları olan David Hill ve Reginald Hudlin’in duyurusu ile bu yıl 88.’si düzenlenecek olan Oscar töreninin kadrosu belli oldu. Ev sahipliğini Chris Rock‘ın yapacağı ve Amerika’da ABC kanalında 28 Şubat Pazar günü gerçekleştirilecek bu efsanevi gecenin kadrosuna geçelim.

İşte 88. Oscar Töreninde Göreceğimiz Sunucular

Oscar adayı ve kazananlarından oluşan sunucu kadrosu; Steve Carell, Priyanka Chopra, Quincy Jones, Byung-hun Lee, Jared Leto, Julianne Moore, Olivia Munn, Margot Robbie, Jason Segel, Andy Serkis, J. K. Simmons, Kerry Washington ve Reese Witherspoon’dan oluşuyor. Bunlara daha önce lanse edilen ve sunuculuk ya da performans sergileyecek olan Benicio Del Toro, Tina Fey, Whoopi Goldberg, Ryan Gosling, Kevin Hart, Lady Gaga, Sam Smith, Charlize Theron, Jacob Tremblay, The Weeknd ve Pharrell Williams’da eklenmişti.

- Reklamlar -

Oscar yapımcıları olan  David Hill ve Reginald Hudlin verdikleri röportajda “Herkese Uluslararası bir deneyim yaşatmak için çeşitli kategorilerde çok eğlenceli bir program hazırlığı içerisindeyiz. Milyonlarca insanın beklediğine değecek bir gece olması için elimizden geleni yapıyoruz.” cümlelerine yer vermiş.

28 Şubat Pazar günü 88.’si gerçekleştirilecek olan Oscar töreni Hollywood’taki Dolby Theatre & Highland Center’da ve aynı anda canlı yayın ile ABC Television Network’te olacak. Ayrıca bu yayın yaklaşık olarak 225 ülkede de canlı yayın ile merakla bekleyenleri televizyonlarının başına kitleyecek.

Önceki İçerikGuardians of the Galaxy 2 Çekimleri Devam Ediyor
Sonraki İçerikAksiyon Sahnesi ile Göz Kamaştıran 2015 Yılının En İyi 10 Sahnesi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)