Pink’ten Alis Harikalar Diyarında 2 İçin Müzik

1817

Uzun süredir suskun olan Pink, bu suskunluğu çok tatlı bir şekilde bozdu! 27 Mayıs’ta vizyona girecek olan Alis Harikalar Diyarında 2 filmi için yaptığı Just Like Fire isimli parça 1 gün içerisinde Youtube’da 1 Milyondan fazla izlenme alan ünlü sanatçının bu çalışması epey beğenilmişe benziyor.

Aynı zamanda filmin özgün müziği de olan Just Like Fire klibinin yönetmenliğini 2006 yılında Missy Elliot’ın Lose Control isimli şarkısına yaptığı klip ile Grammy Ödülü kazanan Dave Meyers yapmaktadır.

- Reklamlar -

Yepyeni bir macera ile garip bir dünyaya geri dönen Alice, bu sefer Şapkacı’yı kurtarmak için zamanda yolculuk yapacak. Alice in Wonderland: Through the Looking Glass yeni bir karaktere de ev sahipliği yapıyor olacak. Kendisi yarı insan yarı saat. Rhys Ifans Çılgın Şapkacı’nın babası Zanik Hightopp rolünde bize yardım edecek. Biz dediğim, Alice ve yoldaşları olan bizler..

Kadrosunda Johnny Depp, Anne Hathaway, Mia Wasikowska ve Helena Bonham Carter‘ın yer aldığı filme sesiyle katkıda bulunacaklar ise Alan Rickman, Stephen Fry, Michael Sheen ve Timothy Spall. Lewis Caroll’un efsanevi öyküsünden beyaz perdeye uyarlanan filmin 27 Mayıs’ta sinemalarda gösterime girmesi bekleniyor.

Pink – Just Like Fire

Önceki İçerikInferno Filminin Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikCaptain America: Civil War İzlemek İçin 50 Neden
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)