Point Break Yeni Filmi Geliyor

1506

1991 yılında Keanu Reeves ve Patrick Shwayze’nin başrollerini paylaştığı ve Keanu Reeves‘e MTV Film Ödülleri’nde En çok Arzu Edilen Erkek ödülünü kazandıran Point Break filmi yeni versiyonuyla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor.

Point Break Yeni Filmi Geliyor

- Reklamlar -

Konusu, Genç bir FBI ajanı, daha önce görülmemiş karmaşık ve kurumsal bir davayı takip ederken bulduğu ipuçlarını takip ettiğinde bir sörf takımıyla bağlantılar bulur ve bu olağanüstü takımın içine sızar. Türkçesi “Kırılma noktası” olarak çevirilen 1991 yılındaki ilk filminden esinlenilerek yapılmıştır.

Point Break Filminin Detayları

Son zamanların en aksiyon dolu filmlerinden biri olmaya aday olan Point Break kadrosunda Édgar Ramírez’i (Zero Dark Thirty, The Bourne Ultimatum, Carlos the Jackal) Bodhi, Luke Bracey’i (G.I. Joe: Retaliation, November Man) Johnny Utah rolüyle göreceğimiz filmin diğer oyuncuları ise Ray Winstone (Noah, The Departed), Teresa Palmer (Warm Bodies), Delroy Lindo’dur. (Sahara, Gone in Sixty Seconds) Ericson Core’un (Invincible) yönetmenliğini yaptığı filmin sinemaya uyarlaması ise Kurt Wimmer (Salt, Law Abiding Citizen) aittir.

25 Aralık’ta 3D ve 2D olarak izleyebileceğimiz filmden bir aksiyon sahnesini sizler ile paylaşıyoruz.

Önceki İçerikTinker Bell’in En Kötü Disney Karakteri Olduğunun 17 Kanıtı
Sonraki İçerikPressure / Basınç Film İncelemesi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)