Power Rangers Filminden Yeni Fotoğraflar

507

Merakla beklenen Power Rangers filminden yepyeni fotoğraflar geldi. Ekibi bir arada ve tek tek olarak da görebildiğimiz fotoğraflar çok güzel olmuş.

Başrollerinde Dacre Montgomery (A Few Less Men) Jason – Kırmızı Ranger, RJ Cyler (Me and Earl and the Dying Girl) Billy – Mavi Ranger, Naomi Scott (The 33) Kimberly – Pembe Ranger, Becky G (Empire) Trini – Sarı Ranger, Ludi Lin (Monster Hunt) Zack – Siyah Ranger ve Elizabeth Banks (Pitch Perfect, The Hunger Games serisi) Rita Repulsa rolleriyle karşımıza çıkacak.

- Reklamlar -

Dean Israelite tarafından yönetilecek olan Power Rangers filmi senaryo ekibinde ise John Gatins, Burk Sharpless, Matt Sazama, Zack Stentz ile Ashley Miller (X-Men: First Class, Thor) ve Max Landis yer alıyor. Yapımcılığını Power Rangers‘ın yaratıcıları olan Haim Saban, Brian Casentini, Wyck Godfrey ve Marty Bowen (The Fault in Our Stars, The Maze Runner serisi) üstlenecek.

Power Rangers Filmi Yeni Fotoğrafları

Önceki İçerikDoctor Strange IMAX Reklamı ile Evrenler Arası Seyahat
Sonraki İçerikJohn Wick: Chapter 2’dan Yepyeni 4 Görsel
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)