Rampage Filmi Geliyor. The Rock Müjdeyi Verdi

937

Rampage filmi derken yaşı tutmayanlar için “Rampage ne?” sorusunu bi’ cevaplayalım. Orijinal hikayesi 1986 yılında piyasaya çıkan Rampage bir oyun, aynı Mario gibi. Oyun olarak ise karşımıza 1997 yılında çıkmıştı. Tabii o zamanlar sadece imkanı olabilenler oynayabiliyordu. Konusu; Seçtiğiniz canavar ile ilerleyip karşınıza çıkan her şeyi yiyor olmanız ile başlıyor. Büyük maymunun adı George; a Dev kertenkelenin adı Lizzy; Dev Kurta adamın adı ise Ralph. Amerikan Savunma Sistemi’nin düştüğü sıralarda dünyayı yiyerek kurtarmaya çalıştığınız ve önemli anahtarları bulup oyunu tamamlamaya çalıştığınız bir hikayeden oluşuyor.

Acaba Rampage filmi uyarlaması nasıl olacak?” diye düşünürken kendinizi bir anda Pixels filmini hayal ederken buluyorsunuz. Ki büyük ihtimalle paralel bir yapımın söz konusu olabileceğini söylemek gerekiyor.

- Reklamlar -

Daha önce Journey 2: The Mysterious Island ve San Andreas filmlerinde birlikte çalıştığı Johnson, Flynn, Peyton ve New Line ile Rampage filmi için tekrar çalışacak olan The Rock (Dwayne Johnson), bu durumdan duyduğu mutluluğu Instagram hesabında paylaştığı içerikler ile dile getirmiş. Aşırı mutlu görünüyor!

The Rock’ın Rampage Filmi Paylaşımı

EXCLUSIVE: Cool news we just hired Carlton Cuse & Ryan Condal (creators of COLONY) to write our big screen adaptation of RAMPAGE for New Line. Carlton also wrote SAN ANDREAS for us; so he excels at writing big scale with family and heart as the anchor. We have a shot to raise the bar and make something cool with this one as the basic storyline is three mutated gigantic monsters (Silverback, Alligator and Wolf); destroy major cities and landmarks across the US. This summer I’ll spend time at the San Diego Wildlife Preserve as well as with Anti-Poaching Units from Africa for my research. If you were a fan of the video game like I was, then you KNOW how bad ass and fun this movie can be. I’ll try not to screw it up ?. Shooting begins late this summer. #RAMPAGE * pictured is the RAMPAGE team (same team who brought you SAN ANDREAS) Director Brad Peyton (with the dope fade haircut), producer Beau Flynn (with the Grizzly Adams beard), Carlton Cuse (the constant intellectual with glasses) and some bald tattooed brown man who occasionally smiles. Photo credit: Genaro Molina LA TIMES.

therock (@therock) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Önceki İçerikAksiyon Sahnesi ile Göz Kamaştıran 2015 Yılının En İyi 10 Sahnesi
Sonraki İçerikAlice Harikalar Diyarında 2 Filminden Yeni Bir Teaser Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)