Rihanna Valerian Performansı ile Luc Besson’dan Aferin Aldı

965

Rihanna, Valerian filmine sonradan dahil olanlardan. Kısa film ve dizileri saymazsak 2014 yılındaki vasat filmlerden biri olan Annie’de küçük bir rolü vardı. Daha önce ise 2012 yılında vizyona giren Battleship filmindeki Petty Officer Cora (Kısaca Weps) Raikes rolüyle görmüştük kendisini.

Ünlü şarkıcı “Kariyerimin dönüm noktalarından bir tanesi” diye nitelendirdiği Luc Besson’un son filmi Valerian and the City of a Thousand Planets‘teki performansıyla usta yönetmenden “Aferin” almış.

- Reklamlar -

Rihanna Valerian Performansı ile Luc Besson'dan Aferin Aldı

Rihanna‘nın çekimleri devam eden Valerian‘daki performansı için “Oyuncu olmak için doğmuş çok doğal biri. Bu muhteşem hafta için teşekkür ederim RiRi” ifadelerinin yer aldığı bir metni Twitter hesabından paylaşmış.

İşte Luc Besson’ın Rihanna Valerian İçerikli Tweeti


Daha önce bir animasyon filmi olan Home’daki (Evim) Gratuity ‘Tip’ Tucci’yi seslendiren ünlü şarkıcı Rihanna bir çizgi roman uyarlaması olan Valerian gibi büyük prodüksiyonlu bir filmde ilk defa yer alıyor olacak. Kadrosunda Dane DeHaan, Cara Delevingne, Ethan Hawke, Herbie Hancock, John Goodman, Clive Owen ve Rutger Hauer’in yer aldığı film ile ilgili çok sayıda ünlü isim Instagram profillerinden çok ilgi gören paylaşımlar yapmıştı.

Luc Besson Video Paylaşımı

Have a good week end!!!

@lucbesson tarafından paylaşılan bir video ()

Cara Delevingne Video Paylaşımı

Watch this space #Valerian @valerianmovie

Cara Delevingne (@caradelevingne) tarafından paylaşılan bir video ()

Fransız menşeili bir çizgi romandan uyarlanan Valerian and the City of a Thousand Planets filminin başrollerindeki DeHaan ve Delevingne birer time-traveling ajanını oynamaktadır. Yukarıda da bahsettiğimiz gibi yaptığı bir röportajda “Bu proje kariyerimin en büyük fırsatlarından bir tanesi olacak” diye nitelendirmişti. Ayrıca “Kendimi bu süreçte hiç yalnız hissetmediğimi ve 2017 yılına kadar önümde çok uzun bir süre var. Bu zaman içerisindeki destekleri için tüm sevenlerime teşekkür ederim” demişti.

Valerian’ın Fransa’da vizyona giriş tarihi 21 Temmuz 2017’dir.

Önceki İçerik18 Ocak Haftasının En İyi Gişe Filmleri
Sonraki İçerikStar Wars Karakterleri Winnie The Pooh ile Birleşirse
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)