Rita Repulsa’dan Yeni Power Rangers Fotoğrafı Geldi

412

Power Rangers filminde 100.000 yıldır tutsak olan Rita Repulsa karakterini canlandıracak Elizabeth Banks‘ten yeni bir fotoğraf daha geldi.

Başrollerinde Dacre Montgomery, RJ Cyler, Naomi Scott, Becky G, Ludi Lin ve Elizabeth Banks Rita Repulsa rolleriyle karşımıza çıkacak.

- Reklamlar -

Dean Israelite (Project Almanac) tarafından yönetilecek olan Power Rangers filmi senaryo ekibinde ise John Gatins, Burk Sharpless, Matt Sazama, Zack Stentz ile Ashley Miller (X-Men: First Class, Thor) ve Max Landis yer alıyor.

Yapımcılığını Power Rangers‘ın yaratıcıları olan Haim Saban, Brian Casentini, Wyck Godfrey ve Marty Bowen (The Fault in Our Stars, The Maze Runner serisi) üstlenecek.

Yönetici Yapımcılık görevi Allison Shearmur ve Brent O’Connor’a (Warcraft) emanet edilmiş. Filmin müzikleri Brian Tyler’a (Avengers: Age of Ultron; Now You See Me), kostümleri ise Kelli Jones’a (Straight Outta Compton) ait.

Film epey heyecanlı olacağa benziyor! Bakalım zaman neler gösterecek?

Yeni Rita Repulsa Fotoğrafı

#Regram @TimPalen: Rita Repulsa #powerrangers #togetherwearemore #elizabethbanks @elizabethbanks @powerrangersmovie

Power Rangers (@powerrangersmovie) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Önceki İçerikArrival Yeni Fragmanında Amy Adams Uzaylılarla İlk Defa Temasa Geçiyor
Sonraki İçerikSpielberg’in Distopik Macerası Ready Player One’dan İlk Görseller
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)