Robert Schwentke Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 2’den Ayrıldı

1095

Robert Schwentke, Uyumsuz serisine ait Insurgent ve Yandaş Bölüm 1’in yönetmenliğini yapmıştı bildiğiniz üzere. Uyumsuz serisinin son filmi olan Yandaş Bölüm 2’den yeteri kadar dinlenememek ve üst üste bu kadar film yapmaktan yorulduğu için ayrıldığını açıklamış.

Deadline‘ın haberine göre, yakın bir zamanda Robert Schwentke‘den boşalan yönetmenlik koltuğunun yeni bir yönetmen ile tamamlanacağı da konuşulan haberler arasında yer alıyormuş.

- Reklamlar -

Robert Schwentke Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 2'den Ayrıldı

Robert Schwentke Yerine Kim Gelecek?

Bu konuyla ilgili henüz kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor. Schwentke’nin şok ayrılığı sonrası arayışlara başlayan Lionsgate 2017 yılında vizyona girecek olan film için bakalım kimi bulacak. E adamı da bi’ bırakın nefes alsın, kendine zaman ayırsın yahu! Daha 48 yaşındaki adamı hayata küstürmüşler! Sen dinlen Robert’cim. Keyfine bak…

Roth’un üçleme olarak yazdığı bu eserler Divergent olarak Mart 2014’te film olarak uyarlandıktan sonra 17 milyon kopya daha satarak dünya genelinde 34 milyon kopyaya ulaşmış. Bakalım bu film vizyona girmeye yakın tirajlarda ne gibi değişikler olacak.

Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 1 filmi Türkiye’de 11 Mart 2016 tarihinde vizyona girecek. Uyumsuz Serisi: Yandaş Bölüm 2 ise  9 Haziran 2017‘de sinemalardaki yerini alacak. Dünya çapında 550 milyon dolarlık gişe hasılatı elde eden bu efsane seri, Açlık Oyunları ve Alacakaranlık Efsanesi’nden sonra Lionsgate’in en yüksek gişe yapan serisi konumunda bulunuyor.

Önceki İçerikFilm Karakterleri ile Yapılmış 3D Oyuncaklar Geldi Haanım!
Sonraki İçerikKayıp Balık Dory Filmi Yeni Görselleri Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)