Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi’nden Yeni Görüntüler

434

Disney‘in özel bir etkinliği olan Disney’s Magical Holiday Celebration‘ta Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi‘nden yeni görüntüler yayınlandı.

Star Wars‘un bağımsız filmlerinden Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi, tamamen yeni epik bir macera ile geliyor. Çatışma döneminde, İmparatorluğu yıkmak için Ölüm Yıldızı‘nı çalma görevi üstlenen bir grup kahramanın hikayesidir.

- Reklamlar -

Star Wars zaman çizelgesindeki bu önemli olay, olağanüstü şeyler yapmayı seçen sıradan insanları bir araya getiriyor. Bunu yaparken kendilerinden daha büyük bir şeyin parçası haline geliyor.

Felicity Jones’un (The Theory of Everything) başrolünde yer aldığı Rogue One: A Star Wars Story filminin kadrosunda ayrıca şu isimler de yer alıyor. Diego Luna, Ben Mendelsohn, Donnie Yen, Jiang Wen, Forest Whitaker, Mads Mikkelsen, Alan Tudyk ve Riz Ahmed (Nightcrawler) kadronun önemli isimleri arasında.

Yönetmenliğini Gareth Edwards‘ın yaptığı filmin orijinal ismi ise Rogue One: A Star Wars Story! Amerika ile aynı anda 14 Aralık tarihinde vizyondaki yerini alacak

Rogue One: Bir Star Wars Hikayesi – Trust

Önceki İçerikDisney’in Yeni Kısa Animasyonu: Inner Workings
Sonraki İçerikWes Anderson Yönetir Adrien Brody Oynarsa O Reklam Filmi İzlenir
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)