Santiago Cabrera Transformers: The Last Knight’a Katıldı

693

Santiago Cabrera, serinin beşinci filmi olan Transformers: The Last Knight‘ın kadrosuna Autobot Drift karakteri ile katıldı.

Autobot’ların samurayı olan Drift karakteri 2014 yılında vizyona giren Transformers: Age of Extinction‘ta Bugatti Veyron Grand Sport Vitesse‘ydi. Serinin beşinci filminde Drift upgrade edilmiş bir MercedesAMG GT R olarak karşımıza çıkacak!

- Reklamlar -

Transformers: The Last Knight filminin resmileşen kadrosunda Transformers: Age of Extinction filminin de yıldızları olan Mark Wahlberg‘i yine Cade Yeager rolüyle göreceğiz.

Isabela Moner (100 Things to Do Before High School) Izabella rolüyle filmin kadın başrolü olarak arz-ı endam edecek. Kadroda adı bulunan Jerrod Carmichael (Neighbors) ise akışa göre diğer bir başrol oyuncusu olabilir.

Çekimlerinin resmi olarak 6 Haziran tarihinde Detroit’te başlanacağı Transformers: The Last Knight filminin yönetmenliğini yine Michael Bay üstlenecek.

Filmin senaryo ekibinde Iron Man filminde de imzaları bulunan Art Marcum ve Matt Holloway ile Ken Nolan (Black Hawk Down) yer almaktadır. Diğer karakterler bir yana ama Autobot Drift gerçekten çook canlar yakacak gibi!

Karşınızda Yeni Autobot Drift

Santiago Cabrera Transformers: The Last Knight'a Katıldı

Önceki İçerikWar Dogs Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikMatthew McConaughey’li The Dark Tower İlk Fotoğrafları Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)