Sharon Stone da Marvel Cinematic Universe’e Katıldı

716

Sharon Stone denildiğinde içi kıpır kıpır olanları bir adım öne alabilir miyiz? Ünlü oyuncu yakında bir Marvel filminde küçük de olsa rol alacağını katıldığı The Late Late Show with James Corden‘da (Carpool Karaoke – Arabasında Ünlüler ile Şarkı Söyleyen Şovmen) açıkladı.

Sharon Stone’un Açıklamaları

Bir Marvel filminde rol alacağım” diye cümlesine başlayan Stone’u belki de bir süper kahraman olarak görebilirmişiz. “Yakında çıkacak olan bir Marvel filminde küçük bir rolüm olacak. Konuyla ilgili ciddi bir anlaşma imzaladığım için isim ve detay veremiyorum ama verebileceğim tek bilgi rolün küçük olduğudur. Bu büyük dünyaya dahil olacak olmanın verdiği mutluluğu bir süre daha yaşamak istiyorum.” diyerek açıklamalarını sonlandırmış.

- Reklamlar -

Aynı programa katılan ve Captain America serisinde Bucky Barnes / Winter Soldier rolüyle tanıdığımız Sebastian Stan de Sharon Stone ile ilgili ser verip sır vermemiş. 20th Century Fox tarafından beyaz perdeye gelecek olan bir Marvel filminde rol alacak olan ünlü oyuncu için sır perdesi yakın zamanda açılır!

The Late Late Show with James Corden ve Sharon Stone

Önceki İçerikYabancı Dizilerin İlk ve Son Sahneleri
Sonraki İçerikCaptain America: Civil War Fragmanı 8-Bit Olsaydı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)