Shia LaBeouf Bir Tenis Efsanesi John McEnroe’yu Canlandıracak

614

Shia LaBeouf yeni ve farklı bir yapım arayışı galiba sonunda sonuç vermiş. Hollywood Reporter‘ın paylaştığı habere göre Hollywood sinemasının asi çocuğu 70’lerin Tenis efsanesi olan bir başka asi çocuk John McEnroe‘yu canlandıracakmış. McEnroe’nun hikayesi anlatılır da Björn Borg‘e yer verilmez olur mu? Tabii ki olur!

Shia LaBeouf Bir Tenis Efsanesi John McEnroe'yu Canlandıracak

- Reklamlar -

Shia LaBeouf’ün Başrolünde Oynayacağı Filmin İsmi

İsmi Borg/McEnroe olacak filmin yönetmenliğini Danimarkalı Janus Metz üstlenirken film 70’li yıllara damgasını vuran iki efsanenin hikayesi anlatılacak. Björn Borg karakterini ise İsveçli fazla bilinmeyen Sverrir Gudnason canlandıracak. Antrenör rolünde ise Stellan Skarsgard yer alırken daha önce Nymphomaniac filminde de yardımcı oyuncu olarak görev almıştı.

Transformers Serisi, Indiana Jones IV, Nymphomaniac ve Fury filmlerinden hastası olduğumuz Shia LaBeouf, ismi geçen ve gişe rekorları kıran filmlerden sonra böyle bir film ile biraz daha sakinleşeceği kesin.

John McEnroe ve Bjorn Borg’un daha önce 14 kez karşı karşıya geldiği ve yedişer şampiyonluğunun bulunduğu bu ezeli rekabeti farklı ve deli yapısıyla bize çok güzel aksettireceğine inandığımız LaBeouf’ün artık kendini vitrine çıkaracağı iyi ve gerçek bir biyografiye ihtiyacı olduğu su götürmez bir gerçek iken onu raket, kafa bandı ve tenis topu ile görecek olmak biraz içimizi kıpır kıpır etmedi değil :)

Önceki İçerikLoving Filmi Afişi Geldi
Sonraki İçerikKompleks Bir Batman Hikayesi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)