Snoopy Filmi Geliyor!

1882

İlginç arkadaşı sarı kuş ile değişik maceralarla karşımıza çıkan ve kimi zaman sahibi Charlie Brown‘dan daha akıllı olduğunu düşündüğümüz bir köpeğin hikayesinin anlatılacağı animasyon, Buz Devri: Kıtalar Ayrılıyor filminin de yönetmeni olan Steve Martino tarafından beyaz perdeye aktarılıyor.

Charlie Brown sürekli hayata olumlu yönünden bakan, bir çok arkadaşa sahip ve sürekli hayatın anlamını sorgulayan baş kahramandır. Snoopy ise asla kulübesinin içinde değil, her zaman tepesinde uyuyan, asla konuşmayan ama tıpkı insan gibi davranan bir köpektir. Uzun zaman sonra bizlerle yeniden buluşmaya hazırlanan bu üç boyutlu animasyon, bana bir kez daha ‘eski çizgi filmler ne de güzeldi‘ dedirtti. Snoopy filmi heyecan içerisinde beklediğimiz animasyonlardan biri olarak hafızalarımızda yerini aldı.

- Reklamlar -

Snoopy filmi ile ilgili detaylar ise şöyle:

  • 35 yıl aradan sonra ilk defa çekilen Snoopy filmi olmuş.
  • Snoopy’yi ilk defa seslendiren ve 2008 yılında kaybettiğimiz Bill Melendez’in sesini tekrar uygun yerlerde kullanarak üstada selam gönderilmiş.
  • Snoopy serisinin ilk defa bilgisayar kullanılarak üretilen filmi olmuş. ve vizyona girecek olan beşinci Snoopy filmi olma özelliği taşımaktaymış.

Snoopy Filminin Fragmanı

Önceki İçerikGame of Thrones 5. Sezon Fragmanı Sızdırıldı
Sonraki İçerikInsurgent / Kuralsız Filminden “Superbowl” Videosu!
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.