Spider-Man: Homecoming Film Müzikleri Michael Giacchino’a Emanet

536

Spider-Man: Homecoming film müzikleri, Doctor Strange‘in de müziklerini yapan Michael Giacchino‘a emanet edilmiş. Konvoya çıkabilirsiniz. Her şey serbest!

Ünlü besteci Twitter’dan yaptığı paylaşım ile dedikoduların gerçek olduğunu ve bu filmin de müziklerini kendisinin yapacağını dile getirmiş. Pek de güzel etmiş!

- Reklamlar -

Spider-Man: Homecoming filminin kadrosunda Marisa Tomei, Zendaya, Laura Harrier, Tony Revolori, Robert Downey Jr., Kenneth Choi, Donald Glover, Michael Keaton, Logan Marshall Green, Martin Starr, Hannibal Buress, Isabella Amara, Jorge Lendeborg Jr., J.J. Totah, Abraham Attah, Michael Mando, Bokeem Woodbine, Angourie Rice, Martha Kelly ve Tyron Woodley yer alıyor.

Vacation‘ın yazar ve yönetmenleri olan John Francis Daley ve Jonathan Goldstein’in kaleminden çıkan Spider-Man: Homecoming‘de Marvel karakterlerinden bazılarını da görmek mümkün olacak.

Spider-Man: Homecoming‘in 7 Temmuz 2017’de vizyona girmesi bekleniyor.

Michael Giacchino’nun Spider-Man Homecoming Film Müzikleri Tweeti

Önceki İçerikRogue One TV Spotu İle İsyancıların Safına Davetlisiniz
Sonraki İçerikQuentin Tarantino 10. Filminden Sonra Emekli Oluyor
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)