Star Wars: The Force Awakens’ten Yeni Görüntüler ve Afiş Geldi

1545

Ne zaman geliyor? Vizyona ne zaman girecek? Gelsin artık!” derken 18 Aralık’a çok az kaldı a dostlar! Zaman kısalırken peşi sıra paylaşımlar gelmeye de devam ediyor. İyi ki de ediyor! Paylaşımlar bu sefer Walt Disney Studios, CTV ve Star Wars resmi hesaplarından geldi.

Yarın gün içerisinde resmi ve uzun fragmanın da geleceğini ekleyerek beklentilerinizi biraz daha yukarılara çekmenizi tavsiye ederim. Çünkü mevzu bahis J.J. Abrams!

- Reklamlar -

Kapılarını 18 Aralık’ta açacak olan efsanevi serinin 7. filmi olan The Force Awakens, Return of Jedi’dan 30 yılı aşkın süre sonra yepyeni silahlar, düşmanlar ve karakterleri ile karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Her kim ki “amaaan banane ya çıkarsa çıksın” diyor ise ona inanmayınız ve itimat etmeyiniz!

Yönetmenliğini J.J. Abrams‘ın yaptığı filmin kadrosunda merakla beklenen Harrison Ford’un aksine Mark Hamill, Carrie Fisher, Adam Driver, Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Andy Serkis, Domhnall Gleeson, Anthony Daniels, Peter Mayhew ve Max Von Sydow yer alıyor.

Tommy Harper ve Jason McGatli’nin uygulayıcı yapımcılığını yaptığı filmin prodüktörlüğü ise Kathleen Kennedy, J.J. Abrams ve Bryan Burk’a ait.

Star Wars: The Force Awakens sırasıyla Star Wars Anthology: Rogue One (16 Aralık 2016), Star Wars: Episode VIII (27 Mayıs 2017) and the Han Solo Antoloji Filmi (25 Mayıs 2018). Henüz vizyon tarihi belli olmasa da Star Wars: Episode IX ya da yeni bir antoloji filmi bizleri bekliyor.

Lafı fazla uzatmadan paylaşımlara geçelim!

Star Wars: The Force Awakens’ten Görüntüler

Star Wars: The Force Awakens Yeni Afişi

Star Wars: The Force Awakens'ten Yeni Görüntüler ve Afiş Geldi

Önceki İçerikEn İyi Sevişme Sahnesine Sahip 10 Film
Sonraki İçerikThe Boy Fragmanı Yayınladı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)