Steven Spielberg Filmlerinin Geçirdiği Evrim

601

Steven Spielberg, yaşayan en büyük yapımcı ve yönetmenlerden bir tanesi olarak hayatına devam ediyor. Filmleri büyük gişe başarıları kazanmış, tüm zamanların en çok hâsılat yapan yapımlarına imza atmış büyük bir adamdır kendisi. Film endüstrisindeki en güçlü ve en etkili figür olan Spielberg ayrıca kendi jenerasyonundaki en etkili kişi olarak da gösterilmektedir. 70’lerden 90’lara kadar olan dönemin en büyük filmleri olan Jaws, E.T. ve Jurassic Park filmlerini yöneten bu adam sinema endüstrisinin köşe başlarından birini tutan DreamWorks Pictures’ı da kurmuştur.

Spielberg filmleri sayısız kez Oscar‘la ödüllendirilmiştir. Orijinal film müzikleri için John Williams’ı seçen yönetmen, en çok Tom Hanks, Harrison Ford ve Richard Dreyfuss gibi oyuncularla çalışmıştır.

- Reklamlar -

Bu büyük adam ile ilgili bu kadar bilgi verdikten sonra Burger Fiction‘ın hazırladığı müthiş videoya geçelim. Bakalım zaman Steven Spielberg’i ve filmlerini nasıl değiştirmiş.

Steven Spielberg Filmlerinin Geçirdiği Evrim

Önceki İçerikSausage Party Filminden Yeni Video Yayınlandı
Sonraki İçerik25 Yeniden Yapım Filmin Eski ve Yeni Afişleri
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)