Suicide Squad Yeni Görüntüleri Geldi

950

DC Comics’in bol kötülü çizgi romanı olan Suicide Squad‘dan aynı isimle uyarlanan filminden yeni görüntüler geldi a dostlar.

Kadrosunda Argo ve Good Will Hunting filmleriyle toplam 2 Oscar ödülü sahibi olan Ben Affleck, Dallas Buyers Club filmi ile En iyi Yardımcı Oyuncu Oscar’ını alan Jared Leto, The Wolf of Wall Street ve Focus filmlerinden tanıdığımız Margot Robbie, Paper Towns ve Anna Karenina filmlerinden tanıdığımız Cara Delevingne, The Pursuit of Happyness ve Ali filmlerinin ünlü oyuncusu Will Smith gibi ünlü ve başarılı pek çok isim bulunan yapımın yönetmen koltuğunda ise David Ayer oturuyor. Benim dört gözle beklediğim filmler arasına rahat girer. Beklentimiz çok yüksek.

- Reklamlar -

DC Comic’in kötü adamlar çetesi Empire dergisinin bu haftaki sayısında özel dosya oldu ve yeni fotoğrafları yayınlandı. John Ostrander’in çizgi romanından uyarlanan ve merakla beklenen Suicide Squad (İntihar Timi) filmi 12 Ağustos 2016‘da vizyona girecek!

Her paylaşımlarıyla olan ekibin yeni fotoğrafları da heyecanlanmak için yeter de artar düzeyde :) Bitmesini istemediğimiz bir sunum gerçekleştiriyorlar ama adamlar o kadar olacak!

Daha çok var yiaaa…Neyse fotoğraflara bir göz atalım bakalım:

Suicide Squad Filminden Fotoğraflar

Önceki İçerikSouthpaw (2015) Film İncelemesi
Sonraki İçerikDad’s Army Filmi Fragmanı Yayınlandı
ohmonvie
Gerçek hayatta bulamadığımız her şeyi tek tek bulduğumuz yerin; filmlerin içine daldım.