Suicide Squad’tan NBA Finalleri İçin Reklam Filmi

820

Heyecanlı bekleyiş devam ederken Suicide Squad ekibi Cleveland Cavaliers ve Golden State takımları arasında durumu Golden State lehine 2-1 olan NBA Finalleri için harika bir reklam filmi yapmış.

Suicide Squad filmi başrollerinde Will Smith‘i (The Pursuit of HappynessFocus) Deadshot, Joel Kinnaman (RoboCopEasy Money) Rick Flagg, Margot Robbie‘yi (The Wolf of Wall Street) Harley Quinn, Jai Courtney’i (DivergentThe Water Diviner) Captain Boomerang, Cara Delevingne‘i (Anna KareninaPan) Enchantress, Karen Fukuhara’yı Katana, Adewale Akinnuoye-Agbaje’yi Killer Croc, Jay Hernandez’i El Diablo, Adam Beach’i Slipknot, Viola Davis’i Amanda Waller ve pek tabii ki Jared Leto‘yu The Joker olarak göreceğiz.

- Reklamlar -

Gizemini koruyan karakterler için ise Ike Barinholtz, Scott Eastwood, Raymond Olubowale, Alex Meraz, Jim Parrack gibi bir takım isimler yer alıyor. Merakla beklenen Suicide Squad filmi 12 Ağustos 2016‘da sinemalarda.

DİPNOT: GEL ARTIK İNSAFSIZ GEEEL!

Suicide Squad Filminin NBA Finalleri Reklam Filmi

Önceki İçerikThe Shallows Yeni Bir Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikESPN Marvel İle Birlikte Euro 2016’nın Kahramanını Seçiyor
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)