The Conjuring 2 Filminden İlk Görsel ve Detaylar Geldi

1011

The Conjuring 2, 2013 yılında vizyona Korku Seansı ismi ile giren ve paranormal olayları ele alan yeni filminden ilk görsel ve detaylar geldi. Son 10 yıl içerisinde vizyona giren korku filmleri ile metamorfoz konusunun popüler olmasından da etkilenen bu tür filmler, ne yazık ki sinefillere zamansız ve uzun diyalogları, kötü oyuncu performansları ile de hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Ticari kaygılarından sıyrılamamış yapımcılar yüzünden korku filmlerinin bir türlü bir adım öteye gidemeyişi; Unutulmaya ve izlenmemeye yüz tutan tonlarca film ile ayakta durmaya çabalayan bir sektör haline geldi korku filmleri.

- Reklamlar -

Neyse ki James Wan ile iyi bir duruş sergileyen bu sektör 2004 yılında vizyona giren Saw (Testere) filmiyle birlikte; Ayağa kalkmış ve bu tür film izlemeye bayılanları da güzel bir seriyle baş başa bırakmıştı. 20 milyon dolar bütçe ile 173 milyon dolar gişe hasılatı elde eden yönetmen şimdi bir devam filmi ile karşımızda! EW’nin paylaştığı görüntü ile devam filminin tam ismi de belli oldu.

The Conjuring 2: The Enfield Poltergeist’ten İlk Görüntü

The Conjuring 2 Filminden İlk Görsel ve Detaylar Geldi

İlk filmin konusu hatırlayacağınız üzere; Paranormal olayları inceleyen ünlü çift Ed ve Lorianna Warren’in (Patrick Wilson ve Vera Farmiga) karşılaştıkları en güç ve korkutucu olayı anlatıyordu. 1971 yılında Perron Ailesi; Rhode Island’da bir çiftlik evi alıyor ve ailenin eve taşınmasının ardından özellikle geceleri genellikle çocuklar tarafından farkedilen olaylar yaşanmaya başlıyordu. Bir süre sonra hayatları kabusa dönen çaresiz aile; Warren çiftinden yardım istiyor ve Warren’ler kötü gücü defetmek için tüm beceri ve deneyimlerini kullanıyorlardı.

İkinci filmde de bu konudan pek fazla sapmadan aksiyonu ve korkuyu biraz daha arttırmayı amaçladıkları gelen haberler arasında!

Yönetmenliğini James Wan’ın, senaryosunu ise Carey Hayes, Chad Hayes ve David Johnson’ın yazacağı sonuç olarak ilk filminden yönetim kadrosu olarak değişime gitmeyen The Conjuring 2 10 Haziran 2016 tarihinde bizlerle!

Önceki İçerikDaisy Ridley Ünlü Animasyon Only Yesterday’i Seslendiriyor
Sonraki İçerikYeni Indiana Jones Filminin Müjdesini Disney’in Patronu Verdi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)