The Rock’tan Hızlı ve Öfkeli 8 Fotoğrafı Geldi

1304

The Rock (Dwayne Johnson) Hızlı ve Öfkeli 8 filmine ait yepyeni bir fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı. 14 Nisan 2017’de vizyona girecek olan film için heyecanlı bekleyiş devam ediyor.

Filmin Amerikalı yönetmeni F. Gary Gray‘in açıklamaları kaynak olarak alındığında; Amerika’da 14 Nisan 2017 tarihinde vizyona gireceğini ve bunun bir üçleme olarak karşımıza gelecek olan efsane için henüz her şey bitmiş değil!

- Reklamlar -

Hızlı ve Öfkeli 8 filminden sonra vizyona girecek olan dokuzuncu filmin 19 Nisan 2019; Onuncu filmin de 2 Nisan 2021 tarihinde vizyona gireceğini daha önce yaptıkları duyuru ile biliyorduk. Fast and Furious 89 ve yalnızca Universal ile çalışmayıp diğer Fast and Furious filmleri gibi farklı yapım şirketleriyle de çalışıp yelpazesini genişletmek istediği bilgisini de ilave etmiş olalım.

Şu ana kadar resmileşen oyuncu kadrosunda Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris “Ludacris” Bridges, Elsa Pataky ve son olarak Lucas Black, Jason Statham, Dwayne Johnson ve Kurt Russell’ın da eklenmesi ile film muhteşem bir kadroya sahip oldu.

The Rock’ın Hızlı ve Öfkeli 8 Fotoğrafı

The Iceman cometh. And I don’t fucketh around. #OnSet #FastAndFurious #F8 #Hobbs #Iceman

therock (@therock) tarafından paylaşılan bir fotoğraf ()

Önceki İçerikBridget Jones’un Bebeği Filmi Yeni Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikTroller Filminin Yeni Fragmanı Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)