Tom Hardy Fonzo’da Al Capone’u Canlandıracak

630

Oscar adaylığı bulunan Tom Hardy, Josh Trank‘in yazıp yöneteceği Fonzo filminde ünlü mafya lideri Al Capone‘u canlandıracak.

Tom Hardy Fonzo'da Al Capone'u Canlandıracak

- Reklamlar -

Geçen yıla damgasını vuran bir oyuncu olan Tom Hardy‘nin (The Revenant, Mad Max: Fury Road) bu rolün de üstesinden gelebileceğine olan inancımız tam değil mi? Öyle ise devam ediyoruz.

Josh Trank’in Fonzo’sunda Tom Hardy Al Capone Olacak

Josh Trank‘in (Chronicle, Fantastic Four) yazıp yöneteceği Fonzo filminin yapımcılığını ise Russell Ackerman ve John Schoenfelder (Tau) ile Lawrence Bender (Inglorious Basterds, Pulp Fiction) üstlenecek.

Alphonse Capone (kısaca Al Capone) 1920 ve 1933 yılları arasında Amerika’daki alkol yasağından yararlanarak güçlenen mafya lideri, Büyük Bunalım ile de zirveye ulaşmıştır. Fonzo filminde de tüm dünyanın korktuğu Al Capone, Tom Hardy ile can bulacak.

Daha çocukken suç işlemeye başladığını kendi ağzından itiraf eden Al Capone şu cümlelerle itirafını yapmıştır:

Çocukken her akşam yatmadan önce ve aklıma geldiği her an Tanrı’ya bana bir bisiklet vermesi için dua ederdim. Bir gün Tanrı’nın çalışma tarzının bu olmadığını anladım. Ertesi gün gittim kendime yeni bir bisiklet çaldım ve her akşam yatmadan önce Tanrı’ya günahlarımı affetmesi için dua ettim.

Böylesine muhteşem isimlerin bir araya geleceği film için heyecanlanmamak mümkün mü? Değil! O halde gelişmeler için tetikte olmakta fayda var!

Önceki İçerikYeni Rambo Filminin Yönetmenliğini Ariel Vroman Üstlenecek
Sonraki İçerikJake Gyllenhaal ve Ryan Reynolds’lı Life’tan Fragman Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)