Top of the Lake Ekranlara Geri Dönüyor

677

Top of the Lake, Elisabeth Moss ve Gwendoline Christie eşliğinde ekranlara dönmeye hazırlanıyor.

Top of the Lake Ekranlara Geri Dönüyor

- Reklamlar -

Mad Men’in Peggy Olsen’ı Elisabeth Moss, Dedektif Robin Griffin’i canlandırdığı 2013 yılında ilk sezonunu açan Top of the Lake‘le beyaz ekrana geri dönmeye hazırlanıyor. Usta yönetmen Jane Champion’un Ariel Kielman’la birlikte yönettiği ve Gerard Lee ile senaryosunu yazdığı mini dizi Top of the Lake; 2. sezonu bir sürprizle açacağının müjdesini şimdiden de veriyor: Gwendoline Christie.

Siz onu bir de Game of Thrones müptelalarından dinleyin” diyerek “yiğid”in hakkını hak edenlere teslim edip Christie’nin dizinin kadrosuna katılmaya dair hisleriyle sizi baş başa bırakıyoruz: “Top of the Lake‘in 2. sezonunda çalışıyor olmaktan çok memnunum. Jane Champion’un hayatımda önemli bir yaratıcı etkisi olmuştur. Elisabeth Moss gibi harika biriyle beraber Jane Champion’un bu eşsiz ve büyüleyici dramasının bir diğer sezonunda yer almanın yaşattığı ayrıcalığı başka hiçbir yerde tadamazdım.

1. sezonda Yeni Zelanda’da küçük bir kasabada, kayıplara karışan 12 yaşında hamile bir genç kızın izini sürmeye çalışırken türlü çetrefilli ve gizemli olaylarla karşı karşıya gelen Dedektif Robin Griffin’e hayat veren Elisabeth Moss ise, ekibe geri dönmesiyle ilgili şunları söylüyor: “Bu harika karakteri derinlemesine keşfetmek üzere Jane’le çalışmak için Avusturalya’ya geri dönmüş olmaktan heyecan duyuyorum. İzleyicilerin Robin’i nereye yolculuğa çıkaracağımızı görmelerini bekleyemeyeceğim.”

21 Mart’ta Sidney’de çekimlerine başlanan dizinin 2017 yılında 6 bölüm olarak yayınlanması planlanıyor.

Top of The Lake’in 2. Sezonunda Neler Olacak?

Hikaye, en son bıraktığımız yerden 4 sene sonra hayat buluyor. Kimliği belirsiz Asyalı bir kızın cansız bedeni, Sidney’in Bondi kumsallarına vurmuş vaziyette bulunur. Vaka umutsuz görünürken Dedektif Robin Griffin, kızın yalnız ölmediğini keşfeder.

Önceki İçerikMaz Kanata Kamera Arkası Görüntüleri Geldi
Sonraki İçerikThe Nice Guys Filminin Yeni Fragmanı Geldi