Trainspotting 2 Fragman ve Güzel Bir Haber İle Geldi

795

Trainspotting 2 meraklıları tarafından çok uzun bir süredir bekleniyor. Sony Pictures UK bu uzun bekleyişi biraz anlamlandırmak ve somut bir şeyler göstermek adına filmin vizyona gireceği tarihi bir fragman ile paylaşarak bizleri mutlu etti.

Trainspotting 2 Çekimleri Ne Zaman Başlayacak?

Yapılan açıklamaya göre Trainspotting 2‘nin çekimleri İngiltere daha doğrusu Büyük Britanya topraklarında 27 Ocak 2017 tarihinde başlayacak. 1996 yapımı olan kadroya ve hikayeye bağlı kalarak yapılacak olan film şimdilik T2 ismiyle lanse edildi.

- Reklamlar -

İlk filmin kadrosunda Ewan McGregor, Jonny Lee Miller, Ewen Bremner ve Robert Carlyle efsaneleşen Renton, Sick Boy, Spud ve Begbie rollerini canlandırmışlardı.

İlk filmin de Irvine Welsh’in romanından uyarlandığı ve devam filmi için de aynı durumun söz konusu olduğunu belirtmemiz gerekiyor. Ancak Irvine Welsh’in Trainspotting hikayesinin devam niteliğindeki yeni kitabının isminin “Porno” olması, ismi henüz belli olmayan ikinci filmi için soru işaretlerini de beraberinde getiriyor.

Trainspotting 2 filminin yapımcılığını Andrew Macdonald, Danny Boyle, Christian Colson, ve Bernie Bellew üstlenirken yapımcılık şirketleri ise Figment Films, Decibel Films ve Cloud Eight Films olacakmış. 2016 yılında çekimlerinin yapılmaya başlayacağı filmin 21. yılında yani 2017 yılında vizyondaki yerini alması bekleniyor.

İlk filmin yönetmeni olan Danny Boyle’un “John Hodge tarafından uyarlanan bu müthiş senaryonun üzerinden 20 yıl geçti. Bu senaryo bize yepyeni kapılar açtı. Ayrıca bu filmin herkese ulaşması için büyük yardımı dokunan Tom ve Hannah’a da çok teşekkür ederim” sözlerine yer vermiş.

Trainspotting 2 Fragmanı

Önceki İçerik9 Mayıs Haftasının En İyi Gişe Filmleri
Sonraki İçerikLoving Filmi Afişi Geldi
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)