Transformers 5’in Londra’daki Setinden Yeni Fotoğraflar

815

Transformers 5‘in çekimleri Londra’da devam eden setinden yeni fotoğraflar geldi. Lüks ve spor arabaya doyduğumuz bir film bizi bekliyor! Buckingham Sarayı önündeki çekimleri izleyenlerin arabaya ve aksiyona doydukları bariz bir şekilde belli oluyor.

Transformers: The Last Knight filminin resmileşen kadrosunda Transformers: Age of Extinction filminin de yıldızları olan Mark Wahlberg‘i yine Cade Yeager rolüyle göreceğiz.

- Reklamlar -

Autobot kadrosu Optimus Prime, Bumblebee, Drift, Hound, Crosshairs, Hot Rod ve Sqweeks’tan oluşuyor. Megatron, Barricade ve Onslaught’ın ise Decepticon ekibinde yer alıyor.

Çekimlerinin resmi olarak 6 Haziran tarihinde Detroit’te başlayan Transformers: The Last Knight filminin yönetmenliğini yine Michael Bay üstlenecek.

Filmin senaryo ekibinde Iron Man filminde de imzaları bulunan Art Marcum ve Matt Holloway ile Ken Nolan (Black Hawk Down) yer almaktadır.

Transformers 5’in Londra’daki Setinden Yeni Fotoğraflar

Önceki İçerikRus Süper Kahraman Filmi Guardians’ın Yeni Fragmanı
Sonraki İçerikKadınlara Özel: Moda İle İlgili Filmler
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)