Transformers: The Last Knight’ın Londra’daki Setinden Fotoğraflar

695

Transformers serisinin beşinci filmi olan Transformers: The Last Knight‘ın çekimleri Londra’da devam eden setinden yeni fotoğraflar yayınlandı.

Başrol karakterlerinden Mark Wahlberg, Laura Haddock ve Bumblebee‘nin ön planda yer aldığı fotoğrafları aşağıda bulabilirsiniz.

- Reklamlar -

Bu arada Variety‘nin haberine göre Transformers: Age of Exctinction‘in de önemli karakterlerinden biri olan Joshua Joyce (Stanley Tucci) de Last Knight kadrosuna dahil olmuş.

Transformers: The Last Knight'ın Londra'daki Setinden Fotoğraflar

Isabela Moner (100 Things to Do Before High School) Izabella rolüyle filmin kadın başrolü olarak arz-ı endam edecek. Kadroda adı bulunan Jerrod Carmichael (Neighbors) ise akışa göre diğer bir başrol oyuncusu olabilir.

Çekimleri resmi olarak 6 Haziran tarihinde Detroit’te başlayan Transformers: The Last Knight filminin yönetmenliğini yine Michael Bay üstlenmektedir.

Filmin senaryo ekibinde Iron Man filminde de imzaları bulunan Art Marcum ve Matt Holloway ile Ken Nolan (Black Hawk Down) yer almaktadır.

Önceki İçerikBeauty and the Beast’ten Görülmemiş Özel Bir Video
Sonraki İçerik4 Eylül Haftasının En İyi Gişe Filmleri
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)