Valerian Filminden Yeni Görseller ve Teaser Geldi

525

Luc Besson‘ın epik bir uzay macerası olan son filmi; Valerian and the City of a Thousand Planets‘ten yeni görseller ve teaser geldi. Yarın yapılacak özel ve canlı bir etkinliğin de duyurusunu yapan ekip bakalım yarın bize nasıl malzemeler çıkaracak?

Başrollerinde Cara DelevingneDane DeHaan ve Clive Owen‘ın yer aldığı Valerian and the City of a Thousand Planets 2017 yılında beyaz perdeye gelecek.

- Reklamlar -

Evrende hem zaman hem de uzay yolculuğu yapan ve insan ırkının çıkarlarını korumaya çalışan iki uzay ajanı olan Valérian ve Laureline ile başlayan hikayemiz gezegenler arası keşifler, diplomasi ve uzaylılarla müzakereler yapmaktadırlar. Ekibimiz bin gezegenlik bir sistemin başgezegeni olan Syrte’e gider ve Dünya için tehlike yaratıp yaratmadıklarını araştırma yapmaya koyulurlar. Karşılarında ise çökmüş bir imparatorluk, devrime ihtiyacı olan bir halk ve yönetimi gizlice ele geçiren maskeli, gizemli akıl adamlarının tarikatını bulurlar.

1967 yılında 10 milyon kopya ve 21 dilde çeviri ile rekorlar kıran Fransız bir çizgi roman olan Valérian and Laureline, Pierre Christin ve Jean-Claude Mézières’e aittir.

Valerian and the City of a Thousand Planets 27 Temmuz 2017 tarihinde ülkemizde vizyona girecek.

Valerian Teaserı

Valerian Yeni Görselleri

Önceki İçerikPianonun Ön Plana Çıktığı En İyi Filmler
Sonraki İçerikMarvel Tom Holland ile 6 Tane Daha Spider-Man Çekecek
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)