Valerian Fotoğrafları Sonunda Geldi

668

Valerian fotoğrafları Perşembe günü Luc Besson‘ın Facebook sayfasından yaptığı paylaşımda da söylediği üzere sonunda geldi. Entertainment Weekly’de yayınlanan fotoğraflar fazlasıyla 1997 yapımı olan The Fifth Element (Beşinci Element) filmi kokuyor. Retro bir Bilim-Kurgu filmi gibi görünen Valerian için heyecanımız artarak devam ediyor.

Valerian and the City of a Thousand Planets filmine ait olan bu yeni fotoğraflar için EW’e kısa da bir röportaj veren Luc Besson, Hawai gömlekli fotoğraf için başrol oyuncularının filmin villianı ile karşılaştıkları sahne olduğunu söyleyerek minik de bir spoiler vermiş. Delevingne ve DeHaan ile bir de kırmızı bir robotu gördüğümüz fotoğraf paylaşan Besson, bu karakterin Disney‘in The Black Hole filmindeki K-Tron ile karıştırılmaması gerektiğini ve filmin en önemli karakterlerinden biri olduğunu belirterek;

- Reklamlar -

Onunla başa çıkmak çok zor, onunla tartışamazsınız. Polis ya da askeri birlik kuvveti olarak görebilirsiniz onu. Ama onu şimdiye kadar gördüğünüz bu tip karakterler ile karşılaştırmayın. Bambaşka biri o!” demiş.

Cara Delevingne ve Dane DeHaan’ın başrollerinde oynadığı çizgi roman uyarlaması olan Valerian’ın kadrosunda ayrıca Clive Owen, Ethan Hawke ve Grammy Ödüllü Herbie Hancock ile ünlü şarkıcı Rihanna yer alıyor.

Evrende hem zaman hem de uzay yolculuğu yapan ve insan ırkının çıkarlarını korumaya çalışan iki uzay ajanı olan Valérian ve Laureline ile başlayan hikayemiz gezegenler arası keşifler, diplomasi ve uzaylılarla müzakereler yapmaktadırlar. Ekibimiz bin gezegenlik bir sistemin başgezegeni olan Syrte’e gider ve Dünya için tehlike yaratıp yaratmadıklarını araştırma yapmaya koyulurlar. Karşılarında ise çökmüş bir imparatorluk, devrime ihtiyacı olan bir halk ve yönetimi gizlice ele geçiren maskeli, gizemli akıl adamlarının tarikatını bulurlar.

1967 yılında 10 milyon kopya ve 21 dilde çeviri ile rekorlar kıran Fransız bir çizgi roman olan Valérian and Laureline, Pierre Christin ve Jean-Claude Mézières’e aittir.

Vizyon tarihi ise 21 Haziran 2017 (Fransa) olarak kayıtlara geçmiş durumdadır. Türkiye’deki vizyon tarihi henüz belli değildir.

Karşınızda Yeni Valerian Fotoğrafları

Önceki İçerikThe Founder Afişi Geldi
Sonraki İçerikBirbirinden Güzel WonderCon Fotoğrafları
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)