War for the Planet of the Apes İçin Start Verildi

874

Yönetmen Matt Reeves’in resmi twitter hesabından paylaştığı tweet ile Maymunlar Cehennemi serisinin son filmi olan War for the Planet of the Apes’in çekimlerinin resmen başladığı bilgisi gelmiş oldu. 14 Temmuz 2017’de vizyonda olması planlanan serinin son filmi için detayları sizlerle paylaşıyoruz:

War for the Planet of the Apes İçin Start Verildi

- Reklamlar -

Kadroya maymunlar cephesinde önceki filmlerde Ceasar’ı canlandıran Andy Serkis’in yanına Steve Zahn’ın yardımcı oyuncu olarak dahil olduğu kesinleşmişti. İnsanların tarafında ise Gabriel Chavarria (“East Los High”) ve Woody Harrelson’ın (“True Detective,” Zombieland) olacağı artık kesin gibi.

Senaryonun yazılmasında yönetmen Matt Reeves’in Mark Bomback’e yardımcı olduğunu da eklemek isteriz.

Andy Serkis’in yönetmen Reeves için SuperHeroHype sitesinde yer alan ve söylediği şu cümleler de epey önemli:

Matt’in bu filmin devamının yapılması gerektiğiyle ilgili arzusunu görünce heyecanlanmamak elde değil. Şimdi yeni bir macera başlıyor bizim için bakalım neler gelecek başımıza! Belki 4.film de gelir…Belki beş bile olur. Ya da bu son film olabilir kim bilir? Önemli olan maceranın devam ettiği! Reeves bize bu filmin maymunlar ile ilgili bir dönüm noktası olduğunu sürekli yineliyor. Onunla çalışmak gerçekten gurur verici!

İşte Matt Reeves’in War for the Planet of the Apes Paylaşımı

Önceki İçerikFreaks of Nature Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikWill Smith Bu Sefer Bir Rap Klibi ile Karşımızda
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)