Warcraft Filmi İçin Fragman Beklenirken Afiş Geldi

1158

6-7 Kasım 2015 tarihinde yapılacak olan BlizzCon öncesinde resmi fragmanı yayınlanacak olan Warcraft filminin afişi Legendary Pictures ve Universal Pictures tarafından yayınlandı. Tüm zamanların en çok oynanan online oyunu olan Warcraft için söyleyecek o kadar çok güzel şeyim var ki… Bakalım çoook eski bir PvP oyuncusu olarak bu film benim için neler ifade ediyormuş…

Önce Diablo ardınan Ultima Online ve Warcraft ile başladığım strateji oyunları serüvenime talihsiz bir şekilde veda ettiğim UO sonrasında Warcraft ile devam edip World of Warcraft ile tanışmıştım. Nefarian tanklayacak birini bulmak, yeni öğrenen biri olarak açılan Human Priest’ın tokatlanması falan derken öğreniyordum bu dünyayı da… Ne güzel günlermiş lan! Ardından The Burning Crusade ile devam eden maceram PvP dünyasına adım atıp Season 3 setinin Shoulder’ını tamamlamaya çalışırken sabahlanan geceler (Malum epey zordu) Shoulder’ı da aldıktan sonra WoW maceramı bu noktada (bana göre zirve) bırakıp eğitim-öğretim hayatıma devam ettim.

- Reklamlar -

Şimdiki nesile acıyarak bakıyor olmamın sebeplerinden biri de Metin 2 ve LoL gibi oyunlara yönelmelerinden de kaynaklanıyor tabii ki. Bu arada “Senin tarafın ne idi peki adam?” diye içinden geçiriyorsan “Ben bir Undead Rogue’dum kardeşim

Film ile bilgiden uzaklaşıp yaşlı dedeler gibi anılarımı anlattığımın farkındayım ancak bu kadar şeyden bahsediyor olmamın nedeni, Warcraft filmi için ne kadar heyecan içinde bekliyor olduğumu ve benim için ne kadar önemli olduğunu anlayasınız diyedir.

Gelelim Warcraft filmine; Legendary’nin Blizzard Entertainmet’in bu projesinin yapımcılığını yapması da beklentinin biraz daha yukarılara çıkmasını sağlamıştır. Duncan Jones’un (Moon, Source Code) yönetmenliğini yaptığı filmin senaryonun tekrar yazımı ise Charles Leavitt ile birlikte Duncan Jones’a aittir.

Alliance tarafı; İlk Kralı olan King Llane Wrynn’ı Dominic Cooper (Kaptan Amerika: İlk Yenilmez filminde Howard Stark rolüyle tanıyoruz) Travis Fimmel – Anduin Lothar, Ben Foster – Medivh, Ben Schnetzer – Khadgar, ve Ruth Negga – Lady Taria canlandıracak. Gözümün nuru olan Horde tarafında ise Clancy Brown – Blackhand, Toby Kebbel – Durotan, Robert Kazinsky – Ogrim ve Daniel Wu – Gul’Dan tarafından canlandırılacak.

10 Haziran 2016’da vizyona girecek filmin fragmanı için gün sayıyoruz efendim.

Warcraft Filminin Afişi

Warcraft Filmi İçin Fragman Beklenirken Afiş Geldi

Önceki İçerikIn the Heart of the Sea Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikThe Six Billion Dollar Man Mark Wahlberg ile Geri Geliyor
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)