Wonder Woman 1984’ten İlk Fotoğraflar Geldi

585

Wonder Woman 1984‘ten yepyeni fotoğraflar geldi. Kalbimizi fetheden güzellik Gal Gadot‘ın başrolünde yer aldığı filmi merakla bekliyoruz. Her ne kadar ismi daha önceleri Wonder Woman 2 olarak zikredilse de bu paylaşım ile birlikte filmin adı da kesinleşmiş oldu.

Chris Pine‘ın canlandırdığı Steve Trevor‘ın 80’lerin modasına göre giyinmiş olması önceleri kafaları karıştırmış olsa da filmin adı ne konsepti gereği soru işaretleri de giderilmiş oldu. Filmle ilgili çok detaylı bilgi sahibi olamasak da filmde Super Villain olarak Cheetah’ın yer alacağı ve bu rolü de Oscar adaylığı bulunan Kristen Wiig üstelenecekmiş.

- Reklamlar -

Bildiğiniz üzere Wonder Woman 1984‘ün dış mekan çekimleri başladığı andan itibaren setten sızan fotoğraflar ile ekibin başı biraz belaya girmişti. Chris Pine’ın filme dönüşü hali hazırda açıklanmış olduğundan sette gizliliğe pek önem verilmediği anlaşılıyor. Instagram’da dolaşan fotoğraflardan birinde Diana ve Steve Trevor yeniden buluşmuş olarak göze çarpıyor. Bu buluşmanın nasıl mümkün olduğu ise koskocaman bir soru işareti pek tabii ki.

Wonder Woman 1984'ten İlk Fotoğraflar Geldi

Detaylı fotoğraflar için şuraya göz atabilirsiniz.

Charles Roven, Deborah Snyder, Zack Snyder, Patty Jenkins, Stephen Jones ve Gal Gadot’ın yapımcılığını yaptığı filmin Yönetici Yapımcılar ise şöyle; Rebecca Roven Oakley, Richard Suckle, Wesley Coller, Geoff Johns and Walter Hamada.

Çekimleri Amerika ve İspanya’da devam eden Wonder Woman 1984 filmi için 1 Kasım 2019‘a kadar beklememiz gerekecek.

Wonder Woman 1984 Fotoğrafları

Önceki İçerikCadılar Bayramı (2018) Fragmanı Geldi
Sonraki İçerikCreed 2 Filminin Afişi Yayınlandı
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)