Yeni Alien Filminin İsmi ve Detayları Belli Oldu

930

Bilim-Kurgu filmlerinin ünlü yönetmeni Ridley Scott’ın adı konusunda kararsızlık yaşadığı ve öncesinde Alien: Paradise Lost olarak lanse ettiği Alien efsanesinin yeni uyarlaması için son karar Alien: Covenant oldu.

Prometheus filmiyle adından söz ettiren ünlü yönetmen Ridley Scott’ın bu yeniden uyarlamanın da altından kalkacağı ve kaldığı yerden devam edeceği konusunda hem fikiriz herhalde değil mi? 20th Century Fox‘un da onayladığı Alien: Covenant filmi 6 Ekim 2017 tarihinde vizyonda yerini alacak. Aynı tarihte Warner Bros.’un The Jungle Book: Origins filmi de vizyonda olacak!

- Reklamlar -

Alien ile başlayan serüven ardından Prometheus ile devam etmiş ve son olarak Alien: Covenant ile de bir üçlemeye başlanmıştı. Bu proje Ridley Scott’ın 1979’dan beri düşündüğü ve üzerinde çalışmalarını sürdürdüğü bir yapım olarak da göze çarpmaktaydı.

Uzayın köşelerinde bir yerlerde Covenant isimli ekibimiz “Cennet” olarak isimlendirdikleri bir yer keşfeder. Mutluluktan havalara uçarlar ancak bu “Cennet” onlar için Cehennem olmaya aday ve tehlikelerle doludur. David rolüyle karşımıza çıkacak olan Michael Fassbender ile Elizabeth Shaw rolüyle Noomi Rapace’in başrollerini paylaşacağı filmin senaryo ekibinde ise Jack Paglen (Transcendence) ve Michael Green (Green Lantern) yer almaktadır.

Çekimlerine 2016 Şubat’ta başlanacak film için doğal olarak merak ve beklenti seviyelerimiz epey üstlerde. “Bilim-Kurgu delileri için güzel günler gelecek” diyor ve beklemeye devam ediyoruz.

Alien: Covenant Banner’ı

Yeni Alien Filminin İsmi ve Detayları Belli Oldu

Önceki İçerikErtuğrul 1890 Filmi Fragmanı Yayınlandı
Sonraki İçerikVeee.. Açlık Oyunları’nın Finali İçin Son Tanıtım Videosu
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)