Yeni Jobs Filmi Kadrosu Belli Oldu!

2187

Ashton Kutcher‘ın 2013 yılında başrolünde oynadığı Jobs filmi tam anlamıyla hayal kırıklığı yaratınca tekrar ele alıp Yeni Jobs filmi için kollar sıvanmış.

Jobs filmi İçin Karakter ve Yönetici Kadrosu

Bu kez Steve Jobs’a hayat verecek olan aktör; X Men serileri, 300 Spartalı, Soysuzlar Çetesi ve Prometheus filminden tanıdığımız Michael Fassbender

- Reklamlar -

Yeni Jobs Filmi Kadrosu Belli Oldu!

Slumdog Millionaire, 127 Saat ve Trainspotting filmlerinin yönetmenliğini yapan Oscar Ödüllü Danny Boyle ‘un yapması planlanırken, Steve Jobs’un yeni filminin senaryosu The Network’un Oscar Ödüllü Senaristi  Aaron Sorkin’e emanet edilmiş.

Steve Jobs ile ilgili detayları ve en doğru bilgiyi aktaracak olan kişi ise; Hali hazırda Macintosh‘ta CMO olarak çalışan Joanna Hoffman ve kurucu ortaklardan biri olan Steve Wozniak‘mış.

Joanna Hoffman Rolünde Kate Winslet

Yeni Jobs Filmi Kadrosu Belli Oldu!

Evet Kate Winslet!

Steve Wozniak Rolünde İse

Yeni Jobs Filmi Kadrosu Belli Oldu!

Seth Gordon!

Oscar ödüllü Mark Gordon (Er Ryan’ı Kurtarmak, Yaşam Şifresi), Game of Thrones‘tan bildiğimiz Guymon Casady, Scott Rudin ve Slumdog Millionaire  ile Oscar ödülü alan Christian Colson‘un Prodüktörlüğünü yapacağı yeni Jobs filmi şimdiden beklentileri çok üst seviyelere çıkartmış!

Kadrosu tam anlamıyla bir Şampiyonlar Ligi’ni andıran Yeni Jobs için 2016’yı beklememiz gerekecek.

Önceki İçerikAyı Teddy 2 İçin Hazırlanın!
Sonraki İçerikYılmaz Erdoğan AACTA Ödülünü Kaptı!
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)