Yeni Rambo Filminin Yönetmenliğini Ariel Vroman Üstlenecek

539

Yeni Rambo filminin yönetmenliği Ariel Vroman‘a (The Iceman, Criminal) senaryosu ise Brooks McLaren‘a emanet edildiğine dair haberler artıyor. The Hollywood Reporter‘ın haberine göre Nu Image/Millennium Films’in önderliğinde beyaz perdeye gelecek olan efsane bakalım bekleneni verebilecek mi?

Yeni Rambo Filminin Yönetmenliğini Ariel Vroman Üstlenecek

- Reklamlar -

Yeni Bir Rambo Filmi Geliyor

Yeni Rambo filmi David Morrell‘in 1972 yılında basılan romanı First Blood‘tan (İlk Kan) devam edecek bir film olacak. First Blood ile birlikte dört filmde daha izlediğimiz Sylvester Stallone bu yeni filmde yer almayacak.

Bu yeniden yapımda yepyeni karakterler ve Irak ya da Afganistan’da devam edebilirmiş. Henüz bu konuyla ilgili kesinleşmiş bir bilgi olmadığı için böyle bir tahminde bulunulabilir. Çünkü ismi geçen ülkelerde yaşanan olaylar tam da Ramboluk!

Variety‘nin haberinde de yer aldığı üzere efsanevi oyuncu Sylvester Stallone bu yeniden yapım için;

Kalbim bu seride hep yer almak istiyor ancak vücudum evde kalmamı söylüyor. Ayrı kalmak istemiyorum ancak yapabileceğim bir şey yok gibi.” cümlelerini kullanmış.

Biz de onun tüm Rambo filmlerinde yer almasını isteriz ancak vücudu ona “Dur!” diyorsa yapabileceğimiz bir şey yok.

Önceki İçerikThor’un Yeni Kostümü Ragnarok Setinden Fotoğrafla Geldi
Sonraki İçerikTom Hardy Fonzo’da Al Capone’u Canlandıracak
Emre Arısoy
Tam bir film manyağıyım. Film izlemeden bir gün geçirmişliğim yoktur. "Sonra durdum dedim ki madem izliyorum neden yazmıyorum?" ve yazmaya karar verdim :)